Skip to content
Upcoming

Zes nieuwe Air Force 1 colorways bij Nike die je niet mag missen!

23 juli 2020 16:06
Zes nieuwe Air Force 1 colorways bij Nike die je niet mag missen!

Er zijn nieuwe colorways gedropt voor verschillende Air Force 1 modellen. Zo zijn er nieuwe colorways uitgekomen op de Air Force 1, Air Force 1 Shadow en Air Force 1 LXX.

‘Air in a box’, dat was de slogan die Nike gebruikte bij de release van de Air Force 1 in 1982. De Nike Air Force 1 was de eerste basketbal sneaker die een air unit had in de hiel. Voor de Air Force 1 had de Air Tailwind al een Air Unit in de hiel, alleen was dit nog nooit eerder vertoond in basketbal sneaker. De Nike Air Force 1 wordt tegenwoordig niet meer gebruikt voor basketballen, maar is de sneaker vooral een icoon geworden in de sneaker wereld.

Bekijk hieronder alle nieuwe colorways en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Air Force 1 ’07 LXX

De Nike Air Force 1 LXX is een vernieuwde versie van de iconische basketbal sneaker uit de jaren 80. Het bovenwerk is gemaakt van sail gekleurd leer met bruine suede details. Opvallende details op de sneaker zijn de deconstructed Swoosh en de informatie patch op de buitenkant van de tong.

Nike Air Force 1 Low LXX 'Light Orewood Brown'

DC1425-100 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 ’07 Worldwide

De Nike Air Force 1 Worldwide houd zich trouw aan het klassieke design met een paar nieuwe details. Het Nike Worldwide logo is geplaatst achter de Swoosh, op de tong en als een lipje aan de Swoosh op de midfoot. Voor de rest is het bovenwerk gemaakt van wit leer gecombineerd met een witte mid- en outsole.

Nike Air Force 1 '07 SE "Worldwide Pack"

CT1414-100 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 Shadow

De Nike Air Force 1 Shadow is de deconstructed versie van de klassieke Air Force 1 en brengt het Sacai gevoel naar de sneaker. Deze nieuwe colorway is erg kleurrijk en dus het perfecte zomer schoentje voor jou! Een dubble Swoosh, mudguard en AIR patch op de hak maken de sneaker af.

Nike Air Force 1 Shadow 'Astronomy Blue'

CI0919-105 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 ’07

Begin de dag fris met deze nieuwe colorway op de Air Force 1. Het klassieke basketbal model combineert een wit lederen bovenwerk met roze details op de midfoot. Een zilveren Swoosh wordt gecombineerd met de zilveren patch op de hiel en oranje details.

Nike Air Force 1 '07 LV8 'Pink Foam'

CZ0369-100 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 ’07

Deze nieuwe stralende colorway voor de Air Force 1 heeft een paar mooie en opvallende details. Zo zit er om de zilveren Swoosh een gouden outline wat ook weer terug te vinden is op de tong. Bij de tong zelf is gebruik gemaakt van exposed foam, hierdoor kan je het materiaal zien dat in de tong zit. Voor de rest is de sneaker gemaakt van wit leer en zit het op een off white midsole.

Nike Air Force 1 LX 'White/Gold'

CZ8104-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Shadow

Het bovenwerk van de Air Force 1 Shadow is gemaakt van wit leer met verschillende Volt details. De Volt kleur is terug te vinden op de hiel, Swoosh, midfoot en tong. Onder de Swoosh en hiel patch zitten nog zwarte details. Een witte mid- en outsole ronden de sneaker af.

Nike Air Force 1 Shadow Summit White Barely Volt Crimson Tint (W)

CI0919-107 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders