Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 ’07 ‘Stencil’

18 november 2020 09:25
Nike Air Force 1 ’07 ‘Stencil’

Afgelopen week dropte de Nike Air Force 1 ’07 ‘Stencil’ via Nike en diverse andere geselecteerde Nike-retailers waaronder Size?. De naam ‘Stencil’ heeft de sneaker niet voor niks. Bij de Air Force 1 zit namelijk een stencil bijgevoegd waarmee je zelf swoosh in verschillende maten kan maken. Je kan de sneaker dus zelf customizen!

Al sinds de sneaker uit kwam in 1982, is de Air Force 1 niet meer weg te denken. De sneaker heeft met zijn komst veel veranderd in het design van de basketbal schoen. Het was de eerste basketbal schoen met Nike Air. Zowel in de zaal als op straat werd de schoen veel gedragen. De Nike Air Force is nu een echt straat icoon. Door de jaren heen heeft de Air Force er meerdere stijlen en modellen gekregen.

Nike Air Force 1 ’07 ‘Stencil’ | DC1162-100

De Nike Air Force 1 ’07 ‘Stencil’ colorway is erg rustig en clean gehouden. Het bovenwerk heeft wit getrommeld leer. Ook de swoosh is van leer en heeft een beige ‘Licht Bone’ kleur gekregen. Nike heeft een oranje kleur gebruikt voor details op de voorkant van de sneaker, waar de outlines van de swoosh staat en een oranje swoosh op de branding. Bij de sneakers zit een stencil bijgevoegd, waarmee je een sjabloon van de swoosh kunt tekenen op de sneaker. Laat je creativiteit los het stencil, waar drie maten ‘mini swooshes’ op staan. Bekijk de sneaker nog een keer goed onder aan dit blog!

De sneaker is dus al te verkrijgen. Alle maten zijn nog te krijgen bij onderanderen Size?. Lees meer blogs van Sneakerjagers over nieuwe releases, achtergrond verhalen en deals. Volg ons op Instagram voor nog meer sneaker content.

Nike Air Force 1 '07 'Light Bone'

DC1162-100 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 'Stencil'
Nike Air Force 1 '07 'Stencil'
Nike Air Force 1 '07 'Stencil'