Skip to content
Upcoming

Nike’s Air Force 1 ’07 LV8 3 heeft een suède make-over gekregen

16 december 2019 15:32
Nike’s Air Force 1 ’07 LV8 3 heeft een suède make-over gekregen

Nike is terug met een nieuwe make-over op de Air Force 1 ’07 LV8 3. Dit keer heeft de sneaker een upper gekregen die volledig is gemaakt van suède. De sneaker is uitgekomen in twee verschillende colorways, namelijk een zwarte en een grijze colorway.

Nike’s Air Force 1 is één van de populairste sneakers van de gigant. Het iconische model heeft al een enorme historie en word tot op de dag van vandaag nog steeds veel gebruikt bij onder andere samenwerking. Ook brengt Nike zelf nog veel nieuwe colorways uit op dit model, omdat het model simpelweg enorm gewild is.

Nike Air Force 1 ’07 LV8 3 Suède | Details

Zoals je ondertussen wel doorhebt is de Air Force 1 zijn upper verwerkt in een suède materiaal. Ook de tong is van suède materiaal gemaakt met hierop Nike Air branding in dezelfde kleur als de rest van de sneaker. Zoals we al zeiden komen er twee colorways, een ‘Black’ en een ‘Wolf Grey’ colorway. Beide colorways zijn van één kleur gemaakt. Natuurlijk heeft de sneaker een rubberen zool gekregen met hierop ‘AIR’ branding. Het enige wat niet van suède is gemaakt, naast de veters, is de Swoosh. Deze is van leer gemaakt, echter is hij wel van dezelfde kleur.

Beide sneakers zijn nu verkrijgbaar bij verschillende stores. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €110,-. Check onze Zoekmachine voor een volledige storelist overview.


Nike Air Force 1 Low

BQ4329-001 · Prijs vanaf €515,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 '07 LV8

Nike Air Force 1 Low

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Air Force 1 '07 LV8