Skip to content
Upcoming

Nike Air Footscape Woven Chukka QS “Hairy Suède”

14 maart 2017 10:30
Nike Air Footscape Woven Chukka QS “Hairy Suède”

Nike is druk bezig met de speciale releases en retro’s van Air Max Day maar dat is niet het enige om naar uit te kijken. Deze Nike Air Footscape Woven Chukka QS “Hairy Suède” pack bestaat uit 3 ultieme zomer colorways.

De excentrieke sneaker, die eerst vooral populair was in Azië, heeft ondertussen zijn weg gevonden in de Europese en Amerikaanse sneakerwereld. Deze “Hairy Suède” pack bewijst maar weer dat sneakers ook een everyday casueal wear kunnen zijn.

Afgelopen winter zagen we al de Nike Woven Footscape Grey Wool, die enorm in trek was. Maar voor deze zomer komt nike wel met 3 hele lekkere colorways. De tonal pack bestaat uit: “Flat Gold/Light Orwood”, “Anthracite/Black-White” en de “Light Bone/ Wolf Grey-White” varriant.

Alle paartjes zijn voorzien van een premium langharige suède, een suède-soort die we tegenwoordig niet meer zo vaak zien op sneakers. Naast de langharige suède is er premium leather aanwezig en een flexibele stof aan de zijkanten voor ultiem comfort.

De Nike Air Footscape Woven Chukka QS “Hairy Suède” zal 16 maart beschikbaar zijn via geselecteerde nike retailers, voor meer info volg je ons via Facebook en Instagram.