Skip to content
Upcoming

Nike Air Fear of God collectie komt uit op 27 april

7 april 2019 09:40
Nike Air Fear of God collectie komt uit op 27 april

Jerry Lorenzo, de designer van Fear of God, droeg in het tweede jaar van high school een paar Nike Air Raids. Dit was de eerste keer dat Jerry Lorenzo verliefd werd op een sneaker. Een sneaker met color blocking kleuren, grote midsole en de twee grote straps die over de bovenkant van de upper lopen.

De Nike Air Raid is dus een grote inspiratie bron van de Fear of God spring/summer collectie 2019. De Nike Fear of God spring/summer collectie is een variatie van verschillende stijlen en colorways op zowel kleding als sneakers.

Er komen drie colorways uit voor de Nike Air Fear of God Raid. De eerste heeft een combinatie van zwart en zacht grijs op de upper met grijze Raid straps die over de upper heen lopen. De midsole is geheel wit met een blauwe Air unit. Bij de tweede colorway is de upper geheel in zacht grijs. Een zwarte Swoosh bevindt zich op de upper met de Raid straps ook in het grijs. Als laatste heeft de sneaker een witte midsole met een iets licht blauwere Air Unit. Bij de laatste colorway van deze collectie is de upper geheel zwart. Een zwarte Swoosh en zwarte Raid straps bevinden zich weer op de upper. Een witte midsole met weer een blauwe Air Unit geeft een mooi contrast aan deze colorway.

Jerry Lorenzo brengt, naast de drie Fear of God Raids, nog twee frisse en felle colorways uit voor de Fear of God 1. Een geheel in het fel oranje en de andere in het fel groen.

Deze sneakers zijn niet het enige dat uitkomt van deze collectie, ze worden vergezeld met een sweater, T-shirt en Nike Fear of God broek en korte broek.

De Nike Fear of God collectie komt wereldwijd uit op 27 april. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


Nike Fear of God Spring/Summer Collectie

Releasedatum: 27 april


Nike Fear of God Raid Black/Grey


Nike Fear of God Raid Grey


Nike Fear of God Raid Black


Nike Fear of God 1 Orange


Nike Fear of God 1 Mint Green