Skip to content
Upcoming

De Nike Adapt Auto Max ‘Anthracite’ released aanstaande vrijdag 3 juli

30 juni 2020 18:22
De Nike Adapt Auto Max ‘Anthracite’ released aanstaande vrijdag 3 juli

Twee maanden geleden kwam Nike met de nieuwste sneaker die de zelf strikkende Adapt technologie in zich had. Er zijn al twee colorways uitgekomen voor dit model, alleen is de aankomende ‘Anthracite’ de beste tot nu toe!

Nike’s Adapt Technologie

De Nike Adapt technologie is een van Nike’s meest innoverende technologieën. De Adapt technologie is een baanbrekend vetersysteem dat zich elektronisch aanpast aan de vorm van je voet. Hierdoor heb jij altijd de juiste pasvorm. Je kan de sneaker bedienden met de Nike Adapt App. Met deze app kan jij je pasvorm aanpassen, lampjes aanpassen en batterijniveau van de sneakers controleren. Je kan zelfs je sneakers aansturen doormiddel van Siri. Wanneer de sneakers op zullen zijn kan je deze eenvoudig opladen doormiddel van een speciale mat.

Nike Adapt Auto Max ‘Anthracite’ | CZ0232-001

De Nike Adapt Auto Max ‘Anthracite’ beschikt over een zwarte upper met verschillende plastic overlays op de teen, voorvoet, Swoosh en enkel. Achterop de sneaker bevind zich een donker groen plastic stuk die doorloop in de outsole. Onder het bovenwerk zit een plastic vlak met een afbeelding van elektriciteit. De midsole van de sneaker heeft een donkergroene kleur gekregen met een Air Unit in de hak. De sneaker wordt afgerond door de twee knopjes in het midden van de zool, waarmee jij je sneaker handmatig vaster en losser kan maken.

De Nike Adapt Auto Max ‘Anthracite’ is vanaf aanstaande vrijdag 3 juli 2020 verkrijgbaar via Nike.com voor €400,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


Nike Adapt Auto Max 'Anthracite'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Adapt Auto Max 'Anthracite'
Adapt Auto Max 'Anthracite'
Adapt Auto Max 'Anthracite'
images by Nike