Skip to content
Newsfeed

Nigel Sylvester komt met de Nike Air Ship ‘Bike Air’

14 maart 2023 11:59
Nigel Sylvester komt met de Nike Air Ship ‘Bike Air’

Nigel Sylvester komt opnieuw samen met Nike. De Amerikaanse BMX-atleet toonde op zijn Instagram account de eerste beelden van de Nike Air Ship ‘Bike Air’. Ook zijn er meerdere beelden van de sneaker uitgekomen. De twee namen brachten in het verleden al een Air Jordan 1 en een SB Dunk High. Wanneer de Nigel Sylvester x Nike Air Ship ‘Bike Air’ gereleased wordt, is nog onbekend.

Nike en Nigel Sylvester zijn geen onbekenden van elkaar. In 2014 kwam de Amerikaanse BMX-atleet met de Nike SB Dunk High ‘S.O.M.P.’ en in 2018 kwam Nigel met twee colorways van de Air Jordan 1 High. Destijds werd Nigel Sylvester gesponsord door het Jordan Brand en kwam de samenwerking dan ook niet geheel onverwachts.

Nu komt de BMX’er met een colorway van de Nike Air Ship. Het Air Ship model is de voorganger van het welbekende Air Jordan 1 silhouet en lijkt anno 2023 zijn comeback te maken. Zo werd het model begin 2023 ook al gebruikt in een A Ma Maniere colorway en ook Nike zelf heeft diverse colorways gereleased.

De Nigel Sylvester x Nike Air Ship ‘Bike Air’ heeft een wit met blauwe colorway. Een opvallende detail is te zien op de hiel van de sneaker. Op de plaats waar normaal gesproken Nike Air staat, zien we nu de naam ‘Bike Air’ staan, wat hint naar de samenwerking met Sylvester.

Het bovenwerk lijkt van leer te zijn en de hiel tab is van grof suède. De kraag heeft een donkerblauwe kleur. Wanneer de sneaker zal droppen, is nog onbekend. Wel kunnen we de Nigel Sylvester x Nike Air Ship ‘Bike Air’ hoogstwaarschijnlijk in 2023 verwachten.

Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates en vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden.

Nigel Sylvester Nike Air Ship ‘Bike Air zijkant
Nigel Sylvester Nike Air Ship ‘Bike Air zooltjes
Nigel Sylvester Nike Air Ship ‘Bike Air achterkant
Nigel Sylvester Nike Air Ship ‘Bike Air zijkant
Nigel Sylvester Nike Air Ship ‘Bike Air achterkant en onderkant
Nigel Sylvester Nike Air Ship ‘Bike Air bovenkant en zijkant
Nigel Sylvester x Nike Air Ship 'Bike Air'