Skip to content
Upcoming

Nieuwste Vans met verwisselbare stripe

16 oktober 2018 14:18
Nieuwste Vans met verwisselbare stripe

Sinds de lancering van het bedrijf Vans in 1966 zijn de gebroeders Van Doren altijd bezig met het maken van nieuwe ontwerpen en technologieën. Met de velen verschillende sneaker modellen die dit jaar zijn gereleased heeft het merk wat moeite gehad om zijn tijdloze authentieke sneakers ook tot een nieuw niveau te brengen. Nu is Vans begonnen met de uitvoering van een meer uniek ontwerp.

De nieuwe Vans beschikt over een leuk detail! De typische stripe van Vans kan er namelijk af worden gehaald. Het model van vans waar deze nieuwe techniek op wordt toegepast is de Old Skool. De sneaker zal in twee verschillende colorways verschijnen ´´True White´´ en ´´Black´´. Bij beide sneakers heeft de Stripe een damboord patoon. Als je de Stripe verwijderd verschijnt er een rode kleur in plaats van de orginele witte of zwarte kleur.

De Vans Old Skool met verwisselbare Stripe is nog niet verkrijgbaar in Europa. Wanneer de sneakers gereleased gaan worden in Europa is nog niet bekend.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Vans Old Skool

Colorway: Black/True White
Stylecode: VN0A38G1UJJ
Prijs: €65,-


Vans Old Skool

Colorway: Black/True White
Stylecode: VN0A38G1UPC
Prijs: €65,-

Image via Billy’s