Skip to content
Upcoming

Nieuwste Nike Daybreak SP Tech mixt oud met nieuw

1 mei 2020 19:00
Nieuwste Nike Daybreak SP Tech mixt oud met nieuw

De nieuwste aanwinst van Nike is de Daybreak SP Tech ‘Topaz Gold’, de sneaker is terug gegaan in de tijd en heeft ook nog mooie details meegenomen van de toffe samenwerking in 2019 met UNDERCOVER. De sneaker werd voor het eerst uitgebracht in 1979, en is ook een van de meest klassieke hardloopschoenen van het merk, naast de gelijkvormige Tailwind natuurlijk. De Topaz Gold is inmiddels al gedropt, dus lees snel verder voor alle informatie.

De Daybreak maakte zijn debuut in 1979 en werd bekend gemaakt als hardloopschoen. De sneaker stond bekend om het lage snelle model met een simpel uiterlijk. In die tijd, was de Daybreak al behoorlijk voor zijn tijd. De sneaker was namelijk voorzien van een dik ‘EVA’ midsole, en een cup binnenzool. Met nog een opgevulde binnenzool extra voor het ultieme comfort voor de hardloper. Al snel werd het model bekend en populair onder meer, nu is de sneaker niet meer weg te denken uit de sneakerwereld.

Nike Daybreak SP Tech ‘Topaz Gold’ | CZ0614-700

Alweer meer dan 40 jaar geleden kwam de sneaker voor het eerst uit, het ontwerp beleeft een tweede leven als geliefde casual sneaker. Op het bovenwerk is gekozen voor een standaard gaasbasis, met hierboven doorschijnend materiaal iets wat we voor het eerst zien. Hier op is een rode Swoosh gevestigd, die terug is te zien op de zijkant van de sneaker. Het doorschijnende gedeelte wordt aangevuld door traditionele overlays van goud suède.

Release info

De sneaker is inmiddels al de lucht in gegaan, vrijdag 1 mei 2020 dropte de unieke sneaker. Vanaf 99,- euro kan je het paar al bemachtigen, wees er snel bij, want ze gaan al hard! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

NIke Daybreak SP Tech ' Topaz Gold'

CZ0614-700 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
Image by: Nike
Images by: 43einhalb