Skip to content
Upcoming

Nieuwste hottest releases vind je in Venlo bij Calico Jack

13 maart 2020 09:13
Nieuwste hottest releases vind je in Venlo bij Calico Jack

De tofste sneakers en streetwear vind je natuurlijk in het zuidoosten in het oh zo mooie Venlo, namelijk bij Calico Jack! De store bestaat nu al een tijdje, ze zijn in 2012 opgericht door Erik en Rolph. Met wel een hele bijzonder mooie gedachtegang, zij vinden namelijk de hype en alles eromheen niet zo belangrijk. Wat zij willen is dat jij je fijn en prettig voelt in de kleding en sneakers die zij verkopen. Zij kiezen kwaliteit boven kwantiteit. Om hun daarom even een schouderklopje te geven, hebben wij een selectie gemaakt van de tofste sneakers die nog niet heel lang geleden zijn uitgekomen, Calico Jack hottest releases.


“Quality of life is a life goal for all of us”. Calico vindt dat overdreven ’try-hard’ fashion niet nodig, jij weet wie jij bent en waar jij je goed in voelt. Maakt niet uit waar je bent, voor de spot, op het kantoor, jij moet zijn wie je wilt zijn, waar en hoe dan ook. Van Air Force 1 naar Yeezys, je kan er van alles vinden. Dus voor iedereen is er wel wat te vinden. Bij Calico is het zo mooi dat je gewoon jezelf kan zijn.

De datails

Wat het leuke is aan Calico is dat ze van alles organiseren, een tijdje terug hadden ze een Fifa cup wedstrijd waar je veel kon winnen. Wel meer dan 200,- aan prijzen! De winkel wilt zo veel mogelijk contact maken met de klanten en de bezoekers. Zo verassen ze ons elke dag met meer en meer, en er zal zeker veel meer aankomen. Wij zijn benieuwd en kunnen niet wachten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op hun website, daar zitten ze ook zeker niet stil. Je kan eventjes spieken naar wat blogs en de nieuwste sneakers. Ook hebben ze af en toe wat evenementen waar je aan kan deelnemen, houd ze daarom dus vooral in de gaten! Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de Calico Jack hottest releases. Scrol dus snel naar onder! Voor de nieuwste hottest releases kan je ook bij ons terecht, op de releasekalender vind je alle sneakers die uitkomen.

Nike Air Force 1 PRM 'Red Bark'

CV5567-200 · Prijs vanaf €148,-

Naar alle aanbieders

NIKE AIR FORCE 1 PRM ‘RED BARK’ | CV5567-200

Prijs: 130,-
Klik hier voor meer info

Nike Daybreak "Midnight Turquiose"

CU3016-300 · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders

NIKE DAYBREAK “MIDNIGHT TURQUIOSE” | CU3016-300

Prijs: 100,-
Klik hier voor meer info

adidas Supercourt 'Crystal White'

EE6034 · Prijs vanaf €46,-

Naar alle aanbieders

ADIDAS SUPERCOURT ‘CRYSTAL WHITE’ | EE6034

Prijs: 89,99,-
Klik hier voor meer info

Karhu Fusion 2.0 'Night Sky'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

KARHU FUSION 2.0 ‘NIGHT SKY’ | F804075

Prijs: 135,-
Klik hier voor meer info

New Balance W 530 'White & Grey'

MR530SG · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders

NEW BALANCE W MR530SG | MR530SG

Prijs: 99,99,-
Klik hier voor meer info