Skip to content
Upcoming

Nieuwste Nike Air Force 1 geïnspireerd op racen

26 januari 2019 10:31
Nieuwste Nike Air Force 1 geïnspireerd op racen

In december hebben we de allereerste beelden van de nieuwe Nike Air force 1 gezien. De race geïnspireerde colorway zal waarschijnlijk dit jaar tijdens het All Star Weekend releasen. Het All Star weekend zal plaatsvinden in Charlotte, North Carolina. Het race ontwerp is een verwijzing naar de stads motorcycle speedway en de race-cultuur van de regio.

De sneaker heeft een blauwe, rode, witte colorway die geïnspireerd is op het logo van Charlotte Motor Speedway. De sneaker beschikt over stickers rond de tussenzool en de hiel. Ook heeft de schoen een heleboel details zoals de Nike Racing vetersluiting, tong patch, AF1 hiel patch, speed race-strepen op de hiel en 3M-hits.

Er is nog geen officieel release datum bekend maar de sneakers zullen waarschijnlijk uitkomen tijdens het All Star weekend in februari.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Force 1 All Star Weekend

Releasedatum: februari 2019
Stylecode: TBA
Prijs: TBA
Storelist: TBA