Skip to content
Watch

Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Woei Tjin

26 januari 2024 16:03
Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Woei Tjin

De openingsaflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show in 2024 staat voor de deur! Op 26 januari 2024 zal de nieuwste episode te bekijken zijn op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. In deze show gaan Tommy Triggah en Tim Beumers het gesprek aan met diverse gasten over opmerkelijke gebeurtenissen in de sneakerwereld, waarbij ze persoonlijke verhalen delen. In de aanstaande uitzending is een oude bekende van ons te gast: Woei Tjin.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Tim Beumers en Tommy Triggah presenteren elke twee weken een gloednieuwe aflevering van ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show’. In deze podcast brengen ze niet alleen het laatste nieuws over sneakerreleases, maar delen ze ook fascinerende verhalen. Ze doen dit echter niet alleen; elke aflevering verwelkomen ze een speciale gast aan tafel om deel te nemen aan discussies en levendige gesprekken te voeren over alles wat met sneakers te maken heeft.

Tommy Triggah
Tim Beumers
Beelden van Sneakerjagers

Woei Tjin

In de volgende aflevering schuift een oude bekende, Woei Tjin, aan tafel. Woei runt al bijna 17 jaar een winkel aan de Hoogstraat in Rotterdam. Met een scherp oog voor trends en een liefde voor sneakers heeft Woei Tjin zijn winkel uitgebouwd tot een waar begrip in de scene. De winkel trekt niet alleen sneakerliefhebbers aan, maar heeft ook de waardering van bekende rappers weten te winnen. Onder andere Hef, Kevin, en Cor brengen regelmatig een bezoek aan WOEI.

Woei Tjin

Naast het aanbieden van exclusieve sneakers, vliegt ook zijn eigen WOEI merchandise als warme broodjes over de toonbank. Onlangs sloeg de winkel de handen ineen met Patricia Paay, wat resulteerde in lange wachtrijen voor de deur en een razendsnelle uitverkoop van de gezamenlijke collectie.

Woei Tjin
Woei Tjin

Volgende aflevering

In de aankomende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show neemt Woei Tjin plaats aan de tafel om zijn unieke perspectief te delen. Met zijn persoonlijk indrukwekkende collectie van meer dan 800 paar sneakers deelt hij boeiende anekdotes van exclusieve releases tot persoonlijke verhalen uit zijn carrière.

De show wordt elke twee weken uitgezonden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Maar dat is niet alles; je kunt de show ook beluisteren als podcast op Spotify en iTunes.

De aflevering met Woei is nu te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Tune in en klik op de video hieronder om de aflevering te bekijken!

Als extraatje bespreken Tim en Tom ook de wekelijkse releases op het Sneakerjagers Instagram-account en zijn er snippets van de show te bekijken op het YouTube-kanaal.