Skip to content
Watch

Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Touzani

2 september 2023 16:00
Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Touzani

De Grote Tim & Tom Sneaker Show komt met een nieuwe aflevering. Op 1 september 2023 kun je de volgende episode bekijken op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. In deze show gaan Tommy Triggah en Tim Beumers in gesprek met diverse gasten over opvallende gebeurtenissen in de sneakerwereld en delen ze persoonlijke verhalen. In de aankomende aflevering zal Soufiane Touzani te gast zijn.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Elke twee weken brengen Tim Beumers en Tommy Triggah een splinternieuwe aflevering van ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show’. In deze podcast brengen ze niet alleen de recentste sneaker-releases en het laatste nieuws, maar delen ze ook boeiende verhalen. Ze staan er echter niet alleen voor: elke aflevering verwelkomen ze een speciale gast aan tafel om mee te discussiëren en levendige gesprekken te voeren over alles wat met sneakers te maken heeft.

Tom
Tim
Beelden van Sneakerjagers

Soufiane Touzani

In de volgende aflevering schuift Soufiane Touzani aan tafel. Hij is geboren in Rotterdam en staat vooral bekend om zijn skills in het freestyle voetbal. In zijn jeugd speelde hij bij clubs als Feyenoord en H.F.C. Haarlem, maar helaas raakte hij geblesseerd aan zijn rug, waarbij scoliose (het scheef groeien van de rug) werd vastgesteld. Hierdoor mocht hij niet langer op het veld voetballen, maar hij mocht wel hooghouden. Dit markeerde het begin van zijn freestyle carrière. De ‘King of Nutmegs’ deelde zijn trucs op YouTube en kreeg al snel meer dan 100 miljoen views op zijn video’s.

Touzani

Voor zijn YouTube-kanaal ging hij ook op bezoek bij gasten zoals Cristiano Ronaldo, Arjen Robben, Sergio Ramos en Robin van Persie. Maar daar hield het niet op voor hem. Op RTL 7 kreeg Soufiane zijn eigen programma met de naam ‘Tiki Taka Touzani’. Inmiddels heeft hij een eigen productiebedrijf, kledinglijn & foundation. Onlangs heeft hij de grootste online voetbalclub van Nederland opgericht FC STRAAT. Met als doel om iedereen meer te laten (straat)voetballen.

Touzani
Touzani

Volgende aflevering

Tim en Tom bespreken samen met Soufiane Touzani het meest recente nieuws over sneakers. Naast onderwerpen gerelateerd aan sneakers, deelt Touzani ook persoonlijke verhalen uit zijn carrière. De show wordt elke twee weken uitgezonden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers, maar dat is nog niet alles: je kunt de show ook beluisteren als podcast op Spotify en iTunes.

De aflevering met Touzani is nu te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Tune in en klik op de video hieronder om de aflevering te bekijken!

Als extraatje bespreken Tim en Tom ook de wekelijkse releases op het Sneakerjagers Instagram-account en zijn er snippets van de show te bekijken op het YouTube-kanaal.