Skip to content
Newsfeed

Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Moose

2 juni 2023 16:45
Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Moose

De Grote Tim & Tom Sneaker Show komt weer met een nieuwe aflevering! De welbekende Sneakerjagers show is in een nieuw jasje gestoken en komt om de twee weken met een nieuwe aflevering. In de show praten Tim Beumers en Tommy Triggah met gasten over de opmerkelijkste gebeurtenissen in de sneaker scene en delen persoonlijke ervaringen. In de volgende aflevering verwelkomt het duo Moose, eigenaar van Moose Tattoo Rotterdam.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

De Grote Tim & Tom Show komt aanstaande vrijdag met een nieuwe aflevering. In de show houden Tim en Tom je op de hoogte van de laatste sneaker releases en nieuwtjes. Dit doen ze niet alleen, voor elke aflevering wordt er een gast uitgenodigd. De gasten komen uit diverse richtingen, maar delen ieder dezelfde passie; sneakers.

In de volgende aflevering is Maarten te gast, aka Moose (@moosetattoo). Moose is tatoeëerder en kunstenaar met een graffiti background. In 2003 opende hij zijn eigen tattooshop in Rotterdam ‘Moose Tattoo’. Hij staat bekend om zijn kleurrijke en monsterlijke tattoos. Zijn achtergrond in de graffiti is terug te zien in Moose’s tattoo designs.

Naast een passie voor tatoeëren heeft Moose een voorliefde voor hiphop. Moose verzamelt designer toys, kunst en sneakers en heeft een passie voor de Japanse cultuur. Daarnaast is hij mede-eigenaar van Mosa Toys, een bedrijf dat monsterachtige sofubi soft vinyl toys ontwerpt en verkoopt. Een allesdoener dus. Onder het motto ‘Forever Young’ gaat Moose door het leven en schuift hij aan bij Tim en Tom in de studio

Samen met Moose bespreken Tim en Tom het laatste nieuws uit de sneaker- en kunstscene en delen ze opmerkelijke verhalen. De Grote Tim & Tom Sneaker Show is om de twee weken te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal en is daarnaast ook te beluisteren op Spotify en Itunes. Daarnaast bespreken Tim en Tom ook de wekelijkse releases op het Sneakerjagers Instagram-kanaal en kun je snippets van de show bekijken op het YouTubekanaal.

De volgende aflevering is op 2 juni 2023 om stipt 16:00 uur op het Sneakerjagers YouTubekanaal te bekijken. Tune in!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date