Skip to content
Watch

Nieuwste aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Jasper Lijfering

30 juni 2023 16:03
Nieuwste aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Jasper Lijfering

Op vrijdag 30 juni 2023 staat er een nieuwe aflevering voor jullie klaar van ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show‘. Inmiddels zijn we aangekomen bij de achtste aflevering, die op het Sneakerjagers YouTube-kanaal te zien zal zijn. Deze keer zal niemand minder dan Jasper Lijfering aanschuiven als speciale gast. Samen met Tim Beumers en Tommy Triggah duiken ze in het fascinerende wereldje van sneakers verzamelen, delen ze boeiende persoonlijke verhalen en gaan ze ook in op hoe kan het ook anders: horloges.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Tim Beumers en Tommy Triggah presenteren elke twee weken een aflevering van ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show’. Deze show is niet alleen gevuld met de nieuwste releases en het laatste nieuws, ook delen ze persoonlijke verhalen. Maar ze staan er niet alleen voor: elke aflevering verwelkomen ze een speciale gast aan tafel. Samen gaan ze in op de wereld van sneakers en voeren ze levendige gesprekken over alles wat ermee te maken heeft.

Jasper Lijfering
Beelden van Sneakerjagers

In de achtste aflevering neemt Jasper Lijfering plaats aan tafel. Al sinds zijn twaalfde heeft Jasper een enorme passie voor horloges. Zijn allereerste liefde was de Rolex GMT ‘Pepsi’ 1675. Voordat hij in 2014 de zaak van zijn ouders overnam, volgde hij een opleiding tot juwelier-ondernemer aan het Schoonhoven College en werkte hij bij verschillende juweliers in Amsterdam. Tegenwoordig is hij de trotse eigenaar van Amsterdam Vintage Watches.

Jasper Lijfering
Jasper Lijfering

Jasper richt zich op de verkoop van exclusieve vintage horloges van merken als Rolex, Patek Philippe en Audemars Piguet. Hij streeft ernaar om een uniek en luxe imago te creëren rondom deze exclusieve horloges, waarmee hij horlogeliefhebbers van over de hele wereld met elkaar verbindt.

In deze aflevering bespreken Tim en Tom samen met Jasper Lijfering onderwerpen zoals het verzamelen van sneakers en horloges. Naast sneakergerelateerde onderwerpen deelt Jasper ook persoonlijke verhalen. Je kunt de show elke twee weken bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal, maar dat is niet alles: je kunt ook genieten van de show als podcast op Spotify en iTunes.

De achtste aflevering is nu te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Tune in en klik op de video hieronder om de aflevering te bekijken!