Skip to content
Watch

Nieuwste aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast DJ Cutnice

16 juni 2023 16:01
Nieuwste aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast DJ Cutnice

De Grote Tim & Tom Sneaker Show komt met een nieuwe aflevering! De welbekende Sneakerjagers show is in een nieuw jasje gestoken en komt om de twee weken met een nieuwe aflevering. In de show praten Tim Beumers en Tommy Triggah met diverse gasten over de opmerkelijkste gebeurtenissen in de sneaker scene en delen persoonlijke ervaringen. In de volgende aflevering verwelkomt het duo DJ Cutnice.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

De Grote Tim & Tom Show komt aanstaande vrijdag met een nieuwe aflevering. In de show houden Tim en Tom je op de hoogte van de laatste sneaker releases en nieuwtjes uit de scene. Dit doen ze niet alleen, voor elke aflevering wordt er een gast uitgenodigd. De gasten komen uit diverse richtingen, maar delen ieder dezelfde passie; sneakers.

DJ Cutnice

In de volgende aflevering is niemand minder dan Miraldo Walden, beter bekend als DJ Cutnice, te gast. DJ Cutnice (@dj_cutnice) is een Nederlandse dj en begon zijn carrière in 1985. Hij raakte bekend met artiest e-life en begon met draaien op lokale events. In 1990 draaide DJ Cutnice in ‘De Vlerk’ tijdens een Rotterdams hiphop-event en vestigde hij zijn naam in de muziekscene.

Foto’s Sneakerjagers

DJ Cutnice heeft een grote passie voor hiphop en is een van Nederlands grootste hiphop-dj. In zijn carrière heeft hij op grote events en festivals mogen draaien en was hij een tijd de dj voor hiphop collectief ‘Lethal Posse’. Tegenwoordig is hij vaste DJ bij Dutch Bboy, IBE, Battle of the Year Benelux, Battle of Sneek en Planet Rock.

De Grote Tim & Tom Show

De funky draaistijl van DJ Cutnice is te herkennen uit duizenden. Zijn tapes zijn geliefd bij hiphopliefhebbers en bboys en zijn naam staat dan ook op een hoop mixtapes. Naast een passie voor muziek is Cutnice ook een groot sneakerliefhebber. In de volgende aflevering van De Grote Tim & Tom Sneaker Show praat hij dan ook over de zeldzaamste sneakers uit zijn collectie.

Volgende aflevering

Samen met DJ Cutnice bespreken Tim en Tom het laatste nieuws uit de sneaker- en hiphopscene en delen ze hun persoonlijke verhalen. De Grote Tim & Tom Sneaker Show is om de twee weken te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal en is daarnaast ook te beluisteren op Spotify en Itunes.

Daarnaast bespreken Tim en Tom ook de wekelijkse releases op het Sneakerjagers Instagram-kanaal en kun je snippets van de show bekijken op het YouTubekanaal.

De volgende aflevering is op 16 juni 2023 om stipt 16:00 uur op het Sneakerjagers YouTubekanaal te bekijken. Tune in!