Skip to content
Upcoming

Nieuws: GOAT en Flight Club fusie

9 februari 2018 12:24
Nieuws: GOAT en Flight Club fusie

GOAT en Flight Club hebben de handen in een geslagen om samen te gaan werken. Ondertussen zijn dit twee gevestigde namen in de resell van sneakers. Door de GOAT en Flight Club fusie ontstaat er het grootste sneaker resell bedrijf ter wereld.

Flight Club is in 2005 opgezet en is uit gegroeid tot een wereldwijd bekende shop. Toen Flight Club werd opgezet ging het tegen andere sneakerstores in, het verkocht niet enkel de huidige collecties maar focuste zich voornamelijk op oudere releases. Het doel van Flight Club is dan ook het aanbieden van de meest zeldzame en gewilde sneakers. Met de webshop kan Flight Club niet alleen sneakerliefhebbers in New York en Los Angeles bedienen maar kan de hele wereld hier zijn exclusieve sneakers kopen. In de afgelopen jaren is Flight Club flink gegroeid en kan het nu continu de meest exclusieve modellen aanbieden.

Nu is er de fusie met GOAT, GOAT is een online platform om sneakers te kopen en te verkopen. GOAT is pas actief sinds 2015, een kleine 3 jaar nog maar. Toch is GOAT al een grote speler geworden in het online verkopen van sneakers. Met altijd de laagste prijs voor de koper probeert GOAT altijd de beste prijs voor zijn klanten te krijgen.

De fusie betekend niet dat Flight Club zal verdwijnen evenals GOAT. Ze geven beide aan dat ze gaan samenwerken om elkaar te kunnen versterken. Veranderingen zullen voorlopig niet aan de voorkant zichtbaar zijn voor de verkopers en de kopers, maar zullen langzaam door gevoerd worden. Wat dit precies inhoud voor de toekomst van beide merken is nog even afwachten.

Flight Club New York


Flight Club Los Angeles


Images: Flight Club