Skip to content
Brand

Nieuwe Yeezys bij adidas Confirmed aangekondigd

2 december 2021 12:00
Nieuwe Yeezys bij adidas Confirmed aangekondigd

Er worden twee Yeezy modellen gereleased bij adidas Confirmed. Hierbij gaat het om de Yeezy QNTM ‘Amber Tint’ in family sizing en de Yeezy 500 ‘Ash Grey’. De ‘Amber Tint’ komt op 3 december 2021 uit en de ‘Ash Grey’ op 4 december 2021. Beide modellen worden om 8:00 uur gedropt.

adidas Confirmed

Bij adidas Confirmed worden de exclusieve modellen van adidas gereleased. Denk hierbij aan verschillende Yeezy modellen of de HU NMD’s in samenwerking met Pharrell Williams. Ook worden hier de toekomstige releases aangekondigd en zijn er achtergrondverhalen over de samenwerkingen te lezen.

Ook de volgende releases van Yeezy zijn aangekondigd bij adidas Confirmed. Hierbij gaat het om de Yeezy QNTM ‘Amber Tint’ in Family sizes. Het model komt in adult, kids en infants maten. Ook de Yeezy 500 komt met een nieuwe colorway. De ‘Ash Grey’ komt in adult sizes en is ook via adidas Confirmed te krijgen.

Yeezy QNTM ‘Amber Tint’ Family Pack

De QNTM wordt op 3 december 2021 8:00 uur gereleased. Het model heeft al meerdere colorways gehad en heeft een ietwat futuristische look. De QNTM heeft een sock-like feeling en een gestroomlijnd design. De ‘Amber Tint’ combineert verschillende kleuren grijs en heeft goudkleurige details.

adidas Yeezy QNTM Amber Tint
‘Amber Tint’ l GX1331

Het bovenwerk combineert de kleuren zwart, grijs en verschillende goudtinten. Hierbij heeft de upper een lichtgrijze kleur gekregen en lopen hier goudkleurige strepen over heen. Deze lopen van de neus tot aan de kraag en hebben een shimmer gekregen. Ook komt de kleur zwart terug in deze lijnen en contrasteert de kleur goed met het goud.

adidas Yeezy QNTM Amber Tint
adidas Yeezy QNTM Amber Tint

Op de neus is een lichtgrijs suède element gezet. De tong kleurt zwart en kleurt goed bij de kraag. De middenzool kleurt off-white en is translucent. De middenzool loopt door over het bovenwerk en geeft het model stevigheid. Ook de grijze hiel cap geeft de voet ondersteuning. Daarnaast heeft de middenzool Boost technologie, wat het een comfortabele sneaker maakt.

adidas Yeezy QNTM Amber Tint

adidas Yeezy QNTM 'Amber Tint'

GX1331 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders

Kids & Infants release

Ook komt de ‘Amber Tint’ in Kids en Infants sizes. De sneakers delen hetzelfde design en worden ook op 3 december 2021 gedropt. Hierbij gaan de kids maten van 28 tot en met maat 35,5. De infants maten gaan van 19 tot en met 27.

adidas Yeezy QNTM Amber Tint Kids
‘Amber Tint’ Kids l GX1332

adidas Yeezy QNTM Kids 'Amber Tint'

GX1332 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy QNTM Amber Tint Infants
‘Amber Tint’ Infants l GX1333

adidas Yeezy QNTM Infant 'Amber Tint'

GX1333 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

Yeezy 500 ‘Ash Grey’

Het tweede model dat in december uitkomt, is de Yeezy 500 ‘Ash Grey’. De sneaker wordt op 4 december 2021 om 8:00 uur gereleased. Het 500 model heeft een opvallende look en combineert verschillende materialen. De upper is van mesh en heeft suède overlays. Het model deelt van top tot teen de ‘Ash Grey’ kleur. Ook de zolen kleuren deze tint grijs.

adidas Yeezy 500 Ash Grey
‘Ash Grey’ l GX3607

Het paartje heeft een hoop opvallende elementen op het bovenwerk. Zo lopen de overlays door tot aan de kraag en hebben ze een dynamische vorm. Ook bij de veterogen zijn suède elementen gezet. De mudguard kleurt een lichtere tint grijs en is van suède.

adidas Yeezy 500 Ash Grey
adidas Yeezy 500 Ash Grey

De middenzool heeft een opvallende look en heeft een chunky design. Zowel bij de neus als de hiel zijn er uitstekende elementen te zien. Bij de neus is het adidas logo gedrukt in de middenzool. Ook op de binnenzool staan de logo’s van adidas en Yeezy.

adidas Yeezy 500 'Ash Grey'

GX3607 · Prijs vanaf €207,-

Naar alle aanbieders

Releases bij adidas Confirmed

Beide paartjes komen beide op de adidas Confirmed app uit. Meld je via de app aan en maak kans op de ‘Amber Tint’ of ‘Ash Grey’. Beide sneakers gaan via een loting en worden de paartjes verloot onder de mensen die meedoen. Om kans te maken op de paartjes, heb je een adidas Confirmed account nodig.

Voor de Yeezy QNTM ‘Amber Tint’ kun je tot 3 december 2021 7:30 uur inschrijven. Voor de Yeezy 500 ‘Ash Grey’ kan dit tot 4 december 2021 7:30 uur. Wanneer je bent ingeloot, wordt je bestelling automatisch geplaatst.