Skip to content
Upcoming

Nieuwe video: Air Force 1 Shadow, 1of1 en Essential

28 december 2020 17:28
Nieuwe video: Air Force 1 Shadow, 1of1 en Essential

Er staat een nieuwe unboxing klaar op het Sneakerjagers YouTube kanaal! In deze aflevering heeft Nikki, van @sneakerjagers_wmns, vier toffe Air Force 1 varianten (Air Force 1 Shadow, 1of1 en Essential) en laat uiteraard alle details aan jullie zien. Check de video hieronder en vergeet uiteraard niet te abonneren op het Sneakerjagers YouTube kanaal! Zo mis je geen van onze video’s.

Nike Air Force 1 Shadow

De eerste twee sneakers die Nikki bespreekt zijn de Nike Air Force 1 Shadow ‘Light Armory Blue’ en ‘Team Red & Volt’. Beide colorways hebben een bovenwerk met een aantal kenmerkende en opvallende details. Denk bijvoorbeeld aan de dubbele swoosh, extra dikke midsole en natuurlijk de pastel achtige kleuren. Met wat opvallendere details in bijvoorbeeld neon groen en fel roze heeft Nike wat spice toegevoegd aan deze Shadow variant van de Air force 1.

Nike Air Force 1 Shadow 'Team Red & Volt'

CU8591-600 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Shadow 'Light Armory Blue'

CU8591-101 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 ’07 Essential

De volgende Air Force 1 is een sneaker perfect voor het wat koudere weer. De bruine kleur op het bovenwerk komt mooi naar voren door de witte mid- en outsole en de twee mini Swooshes maken het geheel af. Deze zitten voorop het bovenwerk in een roze en zwarte kleur. De grote Swoosh op het bovenwerk heeft dezelfde kleuren als de over- en underlays op het bovenwerk.

Nike Air Force 1'07 Essential

CT1989-700 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1of1

De laatste Air Force is een vrij speciale variant. Alle panelen van het bovenwerk zijn namelijk gemaakt van klittenband en kunnen daardoor verplaatst of vervangen worden. Zo kan je de Swoosh veranderen in bijv. een rode Swoosh of je kunt deze ondersteboven plaatsen op het bovenwerk. Daarnaast kunnen daadwerkelijk alle panelen veranderen en plaatsen om een plek die jij wilt. Hierdoor zijn de mogelijkheden met deze Air Force 1 bijna oneindig. Daarnaast komt de sneaker met een aantal rode details die je dus kan verwisselen voor de witte details die al op de sneaker zitten.

Nike Air Force 1/1 'Cosmic Clay'

CZ5093-100 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders