Skip to content
Brand

Nieuwe sneakers en apparel bij solebox

12 februari 2023 09:37
Nieuwe sneakers en apparel bij solebox

solebox heeft veel nieuwe items aan hun website toegevoegd. Van sneakers tot kleding, alles wat je zoekt kan je vinden in de nieuwe collectie!

Hieronder vind je onze top picks uit de collectie, maar dit zijn nog lang niet alle toffe items die bij solebox te verkrijgen zijn dus check zeker even de hele collectie.

Sneakers bij solebox

Nike Air Force 1 ’07 Fresh ‘Command Force’

Een model die uiteraard niet te missen is in de nieuwe sneaker collectie van solebox, is de Nike Air Force 1. Dit model is niet weg te denken uit de sneakercultuur. De sneaker is in de afgelopen jaren een waar straaticoon geworden.

In dit paartje zie je het silhouet van de Air Force 1 samenkomen met details van de Command Force. Het Command Force element zie je terugkomen in het lettertype op de schoen. De Air Force 1 ’07 Fresh ‘Command Force’ heeft een retro uitstraling, dit komt door de verkleurde look van de zool en veters.

solebox

Air Jordan 1 Mid ‘Alternate Bred’

Deze Air Jordan 1 Mid is geïnspireerd op een van de meest iconische Air Jordan 1’s. In de sneaker scene is het Mid model tegenwoordig geliefder dan ooit.

De Air Jordan 1 Mid ‘Alternate Bred’ is nu verkrijgbaar op de website van solebox in de maten 40 tot en met 47,5.

adidas Originals x Pharrell Williams HU NMD S1 Low

In samenwerking met Humanrace heeft adidas dit paartje uitgebracht. Humanrace is een merk dat bedacht is door de iconische rapper en modeontwerper Pharrell Williams. Humanrace zet zich in voor verschillende culturen en spiritualiteit en staat bekend om zijn strakke designs.

De adidas Original x Pharrell Williams HU NMD S1 Low heeft een casual design met futuristische kenmerken. Door het canvas bovenwerk is de schoen lekker comfortabel.

Asics Sportstyle WMNS Gel Kayano 14

Het bekendste model van Asics is de Gel-Kayano 14. Het model is kort nadat hij uitkwam in 2008 stopgezet, maar gelukkig kwam het model vol glorie terug in 2020.

De dad shoe vibe van de schoen trekt ontzettend veel populariteit. De sneaker is erg comfortabel en heeft daarnaast een strak design. In de nieuwe sneaker collectie van solebox is deze schoen verkrijgbaar in de maten 37,5 tot en met 40,5.

NIKE Zoom Vomero 5 SP

De Nike Zoom Vomero 5 SP begon als een hardloopschoen, maar is uitgegroeid tot een casual wear sneaker. In 2019 droeg Drake de nog nooit vertoonde Zoom’s tijdens zijn tour. Tegenwoordig is het model een geliefd model bij velen.

Door zijn sportschoen geschiedenis staat de Nike Zoom in teken van comfort. Het silhouet is nu ook te verkrijgen bij solebox.

adidas Originals WMNS Gazelle Indoor

Het Gazelle model werd in 1966 geïntroduceerd door adidas. Oorspronkelijk was de sneaker ontworpen voor de sport handbal. Anno 2023 is de adidas Gazelle terug van weggeweest en wordt de sneaker ook als lifestyle sneaker gedragen.

Een van de redenen dat de populariteit van dit model momenteel sky high is, komt door de samenwerking met Gucci. Harry Styles draagt de adidas X Gucci Gazelle sneaker veel tijdens zijn optredens, dit zorgt ervoor dat de adidas Originals Gazelle in het algemeen heel populair is geworden.

De adidas Gazelle is nu verkrijgbaar in de nieuwe sneakercollectie van solebox. De schoen is niet alleen verkrijgbaar in het rood, maar ook in het geel.

New apparel bij solebox

Daily Paper Pondo Bodywarmer Monogram

Naast dat er nieuwe sneakers te vinden zijn bij solebox kun je natuurlijk ook voor apparel shoppen! Zoals deze Daily Paper bodywarmer.

Nu de zon zich af en toe weer eens laat zien, maar het echt nog wel koud is in ons kikkerlandje, is een bodywarmer precies wat je nodig hebt deze dagen!

Jordan x Union Longsleeve Tee

Sinds 1989 bestaat het New Yorkse brand Union. Union vindt het belangrijk dat jij je via je kleding kunt uiten zonder dat je het gevoel hebt dat je over-dressed bent.

Met deze Jordan x Union Longsleeve zie je er fashionable maar ook nog casual uit. Op de rug is er een Jordan en Union gecombineerd logo te zien.

De tee is ook in de kleuren zwart, roze, turquoise en donkerblauw beschikbaar.

Carhartt WIP L/S Master Shirt

Carhartt WIP is een merk dat zich van origine inzet als workwear brand, echter is Carhartt deze dagen ook een welbekend streetwear brand. Wat het Work In Progress merk zo een goed maakt, is hun kwaliteit. De kleding items zijn van sterk materiaal en gaan lang mee.

Dit shirt is een fijn item om in je kast te hebben aangezien hij overal mee te combineren is!

solebox Store Tee Amsterdam

solebox heeft verschillende filialen verspreid over Europa. Het oorspronkelijke Duitse bedrijf is gevestigd in Frankfurt, Berlijn, München, Wenen, Barcelona en niet te vergeten in Amsterdam.

Het hieronder afgebeelde shirt is alleen in de winkel in Amsterdam verkrijgbaar. Dit klinkt als een excuus om naar Amsterdam te gaan! Voor meer sneaker winkels in Amsterdam check dit artikel.

Het adres van solebox Amsterdam is Nieuwezijds Voorbrugwal 240 1012 Amsterdam.

Dit waren onze top picks uit de collectie. Klik hier om de volledige solebox collectie te bekijken.

Wil je meer sneaker nieuws lezen? Check hier de news pagina van Sneakerjagers!