Skip to content
Watch

Nieuwe Sneakerjagers release show op YouTube

5 maart 2020 14:43
Nieuwe Sneakerjagers release show op YouTube

Eindelijk is het zover. Sneakerjagers lanceert op donderdag 5 maart een compleet nieuwe sneaker release show die uitgezonden wordt op het YouTube kanaal van Sneakerjagers.nl onder de naam: ‘Tim & Tom in de rij’ 

In de show, die een tweewekelijkse editie krijgt, nemen de in Nederland wereldberoemde sneakerfreaks van het eerste uur, Tim Beumers en Tommy Triggah, je mee in de aankomende releases die je kunt vinden in de sneakerjagers release kalender en ben je in ongeveer 40 minuten op de hoogte van alle actuele en gehypte sneakers. 

Tommy is al jaren actief als één van de meest gewaardeerde en gevraagde sneaker influencers in Nederland. Zijn nuchtere kijk en kennis van zaken werkt verhelderend in is inspirerend voor veel sneakerliefhebbers. Ook zijn liefde voor street culture en hip-hop spelen een grote rol in zijn uitingen en verhalen.

Tim is een gepensioneerde rap artiest en creatieve duizendpoot. Je kunt hem altijd bellen voor audiovisuele producties, brand activation en copywriting maar ook als producer van dubstep, hip-hop en house. Zijn liefde voor sneakers is buitenproportioneel maar in de hand te houden door de humoristische en nuchtere kijk die hij heeft op de sneakerwereld. 

Dus als je zin hebt in de uitgesproken mening van deze twee heren die werkelijk elke sneaker op hun duimpje kennen en wil weten welke sneakers er de komende weken uitkomen zit je helemaal goed met deze nieuwe show.

Tim & Tom ‘in de rij’ is te zien vanaf donderdag 5 maart op het YouTube kanaal van Sneakerjagers