Skip to content
Brand

Nieuwe sneaker en apparel trends bij Solebox

19 augustus 2022 18:35
Nieuwe sneaker en apparel trends bij Solebox

Solebox heeft een hoop nieuwe opvallende items aan de collectie toegevoegd. Zo komt de store met onder andere gloednieuwe Nike Air Force 1 designs, nieuwe New Balance sneakers en een heleboel kledingstukken.

Bekijk hier de top picks uit de Solebox collectie. Klik op de knop hieronder om de Solebox collectie te bekijken.

Solebox sneaker – nieuwe trends

NIKE Air Force 1 Low Retro ‘Since 82’

De Air Force 1 is sinds zijn release in 1982 uitgegroeid tot een echte classic. Het model viert in 2022 zijn 40th anniversary en doet dit met verschillende releases. Met gestikte overlays, soepel wit leer, blauwe details en swooshes en een gumzool is deze Air Force voorzien van klassieke elementen en nieuwe highlights.

New Balance WMNS

De New Balance M2002R ‘Phantom’ is geïnspireerd op hardloop sneakers uit de jaren 2000. Het silhouet heeft moderne features en een comfortabele pasvorm gekregen. Het model heeft een bovenwerk van grijs mesh, met suède overlays en reflecterende details. De New Balance ‘N’ neemt zijn kenmerkende plaats in op de zijkant, tong en vetersluiting.

Reebok WMNS Club C 85 Vintage

Als we denken aan klassiekers die bij elke outfit passen, kunnen we de Reebok WMNS Club C 85 Vintage niet vergeten. Het model heeft een laag uitgesneden kraag met een comfortabele badstof voering. De sneaker heeft een leren bovenwerk in de kleur ‘krijt’ en lichtblauwe Reebok logo’s maken het design compleet.

adidas Originals Forum 84 Low CL

Deze Forum 84 Low CL is ook nieuw bij Solebox. De sneaker is verkrijgbaar in de kleuren Alumina, Branch en Brown. De sneakers zijn met veel outfits te combineren door de combinatie van neutrale tinten op het bovenwerk.

Nike Air Force 1 Low Retro ‘Since 82’

Deze AF1 is ook nieuw te verkrijgen bij Solebox. Dit paar komt uit dezelfde verpakking als de eerste Air Force in onze lijst. Beide sneakers zijn gewijd aan de 40ste verjaardag van het silhouet. Since 1982!

Solebox apparel – nieuwe trends

Michael Jordan Flight Short Sleeve T-Shirt

Dit shirt van Jordan Brand is ook gloednieuw bij Solebox. Op de voorzijde is niemand anders afgebeeld dan Michael Jordan zelf.

Banks Journal Fluer SS Shirt

Dit zomerse shirt van Banks Journal is ook een opvallend item uit de nieuwe Solebox collectie. Het overhemd is gemaakt van een 70/30 mix van katoen en linnen. Dit maakt het shirt een luchtig item en ideaal voor het zomerseizoen.

Nike Solo Swoosh HW BB Crew

Dit NIKE NRG Solo Swoosh Fleece Crew Wash Sweatshirt is een echte klassieker en kan eindeloos gemixt en gematcht worden. Het item heeft een relaxte pasvorm, elastische manchetten bij de hals, mouwen en heupen en witte NIKE Swoosh stitching op de borst.

Market Racing Logo Coach Jacket

Dit jack van Market is ook nieuw in het Solebox assortiment. Dit lichtgewicht jack is ideaal voor de koudere zomeravonden en heeft en opvallende print op de rug.

Libertine Beat Red Lobster 1868

Ons laatste item uit de nieuwe Solebox collectie is dit Beat Red Lobster Shirt van Libertine. Het item is gemaakt van 100% katoen en kan gecombineerd worden met de blauwe of rode Nike Air Force 1’s die we in het begin presenteerden.

Dat zijn enkele top picks uit de Solebox trending collectie! Bekijk de hele collectie hier >>

Zet er iets voor jou bij? Zo niet, bekijk dan ons kledingaccount op Instagram, waar we nog meer outfit inspiraties posten!