Skip to content
Upcoming

Nieuwe releasedatum Nike Air Max 1 ‘His and Hers’ Pack

2 december 2020 14:08
Nieuwe releasedatum Nike Air Max 1 ‘His and Hers’ Pack

Nike Air Max 1 blijft een favoriet. Al veel toffe Air Max 1 releases zijn dit jaar voorbij gekomen, zoals de Pink Lemonade & Pine Green Lemonade, Amsterdam & London city pack en uiteraard de Magma Orange en Evergreen Aura. Maar 2020 is nog niet voorbij. Op 19 december dropt het ‘His and Hers’ pack. Een Air Max 1 voor hem en haar. Een echte Couple goals!

In 1987 werd de Air Max 1 voor het eerst geïntroduceerd. Het was de eerste sneaker met zichtbare ‘Air.’ Wat begon als experiment met demping groeide al snel uit tot een waar icoon. Niet alleen op het gebied van sport, maar ook op straat. Eind 2019 kwamen de geruchten dat we geen nieuwe Air Max 1 releases meer konden verwachten. Gelukkig bleek niks minder waar en verschenen er ook dit jaar weer nieuwe releases, zij het in minder oplages en minder releases. Zo ook deze Nike Air Max 1 His and Hers pack.

Nike Air Max 1 WMNS ‘Hers’

Deze Air Max 1 heeft een super tof detail. De sneaker lijkt op het eerste opzicht gewoon een witte Air Max 1, maar blijkt stiekem toch meer in zich te hebben. Onder het witte leer zit namelijk een nieuwe kleur verstopt. Een bruine kleur komt te voorschijn door met het bijgevoegde doekje over de sneaker te vegen. Nog een leuk detail is de Swoosh op de tong en de hiel. Deze is namelijk in tweeën gesplitst.

Nike Air Max 1 ‘His’

De Nike Air Max 1 voor hem heeft een White/Sail/Asparagus colorway. Het heeft een witte basis met licht blauwe lederen overlays. Wat meteen opvalt is de swoosh. Deze is net zoals op het womens model in het leer gedrukt. Ook op dit heren model heeft de sneaker een mini swoosh op de tong en hiel. Bekijk de ‘His and Hers’ sneakers onder aan dit blog.

Release

Het Nike Air Max 1 ‘His and Hers’ pack dropt op zaterdag 19 december 2020. Beide sneakers droppen, uiteraard, bij Nike. Er hangt een prijskaartje aan van €140. Bekijk de afbeeldingen van de sneakers hier onder. Houd onze releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release.

Nike Air Max 1 WMNS 'His and Hers Pack'

DC9204-100 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'His and Hers'
Nike Air Max 1 'His and Hers'

Nike Air Max 1 'His and Hers Pack'

DH5493-100 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'His and Hers'
Nike Air Max 1 'His and Hers'
Nike Air Max 1 'His and Hers'