Skip to content
Upcoming

Nieuwe Nike X Off-White samenwerking: Blazer Low 77

2 september 2020 13:26
Nieuwe Nike X Off-White samenwerking: Blazer Low 77

Een nieuwe Nike X Off-White samenwerking met dit keer een Blazer Low 77? Al eerder verscheen er een gelekte foto van de sneaker op Instagram account PY_RATES. Deze had een zwart/groene colorway. Dit keer is het een witte Blazer Low met een rode swoosh die gelekt is op hetzelfde ‘sneaker leaker’ account. We moeten nog even geduld hebben, de nieuwe sneaker wordt verwacht in 2021.

Virgil Abloh, de ontwerper van Off-White, is begonnen als mode ontwerper. Hij heeft zijn Italiaanse luxe merk opgezet in 2012. Sinds dien is hij niet meer weg te denken. Virgil heeft samengewerkt met merken als Levi’s, Nike, Ikea en Converse. In deze nieuw gelekte sneakers, zijn dingen te herkennen uit zijn eerdere samenwerkingen met Nike.

Off-White x Nike Blazer Low 77

De nieuwste sneakers hebben ronde gaten op de upper. Al eerder zagen we dit bij een andere samenwerking van de twee merken, namelijk op de Air Jordan 5. Een ander terugkomend kenmerk, is de veter die over de sneaker kruist. Deze zagen we al eerder bij de Off-White X Nike Dunk Lows. Hiervan kwamen 3 colorway’s uit. Hoeveel kleuren we van de Blazer Low 77 kunnen verwachten weten we nog niet, dit is de tweede colorway die nu bekend is gemaakt

Er is nog niet duidelijk op welke datum deze sneaker uitkomt. Houd onze releasekalender in de gaten voor een release datum. Check hier onder de foto’s van de Off-White X Nike Blazer Low 77.

Nike Off-White Blazer Low
Image by PY_RATES