Skip to content
Newsfeed

Nieuwe Nike Air Force 1 ‘Gaiter’ trekt meteen de aandacht

1 oktober 2023 15:55
Nieuwe Nike Air Force 1 ‘Gaiter’ trekt meteen de aandacht

Dat aan deze nieuwe toevoeging van de Air Force 1 familie geen ontsnappen mogelijk is, is voor ons bij Sneakerjagers vrij duidelijk. Nike denkt weer eens out of the box met zijn nieuwe Air Force 1 Low ‘Gaiter’. Deze sneakers hebben namelijk een kap aan de buitenkant van de schoen. Voor degene die hier zich niets bij voor kunnen stellen, maak je vooral geen zorgen, in dit artikel zullen we je kennis laten maken met de ‘Gaiter’.

Opmerkbare stijging in populariteit

Dat de Air Force 1 de afgelopen jaren flink in populariteit is gestegen is al lang geen geheim meer. Je ziet ze daarom tegenwoordig ook overal. Of dat nou tijdens het sporten is of bij het boodschappen doen, aan de Air Force 1 familie, die Nike de laatste jaren heeft opgebouwd, zal je niet snel ontkomen en dat is met een reden. De originele Nike Air Force 1’s waren in 1982 voor het eerst geproduceerd en zijn in 1986 opnieuw heruitgebracht met een nieuw logo en de look die wij vandaag de dag kennen.

Dat de ‘Gaiter’ een echte game changer is is een understatement, door zijn opvallende maar ook tegelijkertijd camouflerende kleurenpatroon zet deze curieuze sneaker je gelijk aan het denken. Het concept van de sneaker is erg uniek om te zien op de huidige markt.

De nieuwe Air Force ‘Gaiter’ heeft aan de bovenkant een kap, oftewel de gaiter zitten, deze gaiter is niet alleen een fashion statement, maar functioneert ook goed tegen de regen. Aan de onderkant van de sneaker zitten haakjes, waardoor je de gaiter zelf los en vast kunt maken. Onder de gaiter is een variatie van kleuren te zien, de toe box van de schoen heeft een diepe olijf groene kleur, de rest van de sneaker komt in een mosterd gele kleur met een hint van goud-bruin.

Op dit moment is er nog niets bekend over de drop datum van de Nike Air Force 1 Low ‘Gaiter’. Stay tuned voor meer informatie over sneakers via onze sneaker news. Benieuwd naar andere recente drops van Nike? Klik dan op de knop hieronder!