Skip to content
Where to Cop

Nieuwe informatie Nike x Tom Sachs

15 september 2018 10:32
Nieuwe informatie Nike x Tom Sachs

Sinds de release van de Nike x Tom Sachs in Mars Yard 2.0 in juli van vorig jaar vragen veel sneakerheads zich af of er nog een nieuwe release komt van de geliefde sneaker. Eerder waren er al foto’s uitgekomen van een concept met een blauwe swoosh. Daarnaast was er een foto gelekt van een mid versie van de sneaker.

Gister is er meer informatie verschenen over de nieuwe versie van de Nike x Tom Sachs Yard overshoe. In een berich van @py_rates kunnen we zien dat er een Nike Mars Yard Overshoe uit komt en een Nike Mars Yard voor kinderen. De Nike Mars Yard Overshoe zal uitkomen in de colorway white / sport red / black / cobalt bliss. De sneaker zal eruit zien als een moonboot met een met een Nike Mars Yard accenten erin. Daarnaast weten we dat hij er twee riempje op zullen zitten. Daarnaast zal er innofatieve technologie in zitten. Hij zal waarschijnlijk verkrijgbaar zijn in oktober voor $450. De euro prijs zal ongeveer rond de 400 euro zijn.

De Nike Mars Yard voor kinderen zal de colorway van de eerder uitgekomen sneaker krijgen; natural / maple / sport red. Ook deze zal in oktober uitkomen voor een prijs van $80. In euro’s zal dit ongeveer rond de 70 euro zijn.

De exacte release datum is nog niet bekend maar om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.