Skip to content
Upcoming

NIEUWE ID OPTIES – NIKE AIR MAX 1 ID PREMIUM LEATHER

14 februari 2017 21:11
NIEUWE ID OPTIES – NIKE AIR MAX 1 ID PREMIUM LEATHER


De komende weken wordt het wel erg moeilijk kiezen welke sneakers je gaat kopen. Man man, wat komen er veel mooie dingen aan. Natuurlijk proberen wij om jou de beste keuze te laten maken maar ook wij vinden er ‘te veel, te mooi’ op dit moment. Nu viel ons oog op iets wat de zaak iets makkelijker maakt. De Nike Air Max iD Premium Leather.

Ben je nog niet bekend met Nike iD? Dan is dit misschien wel het moment het eens te proberen. Met Nike iD stel je zelf aan de hand van een aantal stappen jouw eigen sneaker samen. Met jouw eigen iD (maximaal acht karakters) maak je hem ook nog eens heel persoonlijk. Urenlang kun je op de site van Nike klooien met de vele opties die er mogelijk zijn. Super leuk als je een keer een uurtje over hebt. Pas as je helemaal tevreden bent druk je op bestellen of bewaar je jouw creatie voor een later moment. Hoe tof is dat.

Nike voegt regelmatig nieuwe opties of materialen toe en geloof ons, wat er nu komt is echt meer dan de moeite waard. Op 14 februari worden 7 kleuren toegevoegd voor de Nike Air Max in een premium leder kwaliteit. We hebben er tot nu toe vijf gezien: ‘Maroon’, ‘Pink’, ‘Red’, ‘Tan’ en ‘Teal’. We denken zelf dat dit wordt aangevuld met Black en White.

Dus als je dit keer echt iets unieks wil ga dan uren los op het samenstellen van jouw unieke design. We zien graag het resultaat.

MAAK HIER JE EIGEN CREATIE >>

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons op Facebook & Instagram!