Skip to content
Upcoming

Nieuwe Halloween release, de Nike Air Max 95 Freddy Krueger

7 september 2020 15:53
Nieuwe Halloween release, de Nike Air Max 95 Freddy Krueger

Halloween is pas over een maand, maar Nike kondigt al een nieuwe Halloween release aan: De Nike Air Max 95 To Freddy Krueger. De sneaker is, zoals de naam al zegt, geïnspireerd op Horror personage Freddy Krueger. De kleuren van de sneaker zijn een referentie naar de twee kleurige trui van Freddy.

Frederick Charles Krueger, of terwijl Freddy Krueger, is een horror personage uit de film A Nightmare On Elm Street. Al heb je de film niet gezien, dit personage komt je vast bekend voor. De nieuwe Halloween gerelateerde Air Max 95 is volledig afgestemd op dit personage. De bekende gestreepte trui is de nieuwe colorway van deze sneaker.

Nike Air Max 95 Freddy Krueger

De sneaker is minder fel gekleurd dan het inspirerende personage. De colorway van de Air Max is bruin met bordeauxrood. De gebruikte stoffen hebben een mesh en canvas textuur. Ook heeft deze sneaker een grijze geruiten stof, deze zit op de lip. Verder zien we een suede, grijze neus. Deze grijze neus loopt door naar boven in een zilveren kleur met rode bloed druppels. Deze bloeddruppels zijn ook terug te vinden aan de achterkant van de sneaker. Het rode logo druipt naar beneden over de zilveren, verharde achterkant. Ook de Air bubbel is rood gekleurd. Als laatste heeft de outsole een lichtbruine, bijna vergeelde kleur gekregen. Bekijk hieronder de foto’s.

Waarschijnlijk komt de sneaker uit met Halloween. Een Exacte datum en tijd is nog niet bekend. Houd onze releasekalender en Instagram in de gaten. Zo mis je nooit een release! Ook deze sneaker zal hier te vinden zijn, zodra we meer weten.


Nike Air Max 95 'Freddy Krueger'

DC9215-200 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Air Max 95 Freddy Krueger
Air Max 95 Freddy Krueger
Air Max 95 Freddy Krueger
Air Max 95 Freddy Krueger