Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorways van de Nike Epic React!

4 april 2018 14:10
Nieuwe colorways van de Nike Epic React!

De Nike Epic React is een bijzondere sneaker dankzij zijn foam technologie. De sneaker zal in een aantal nieuwe colorways verschijnen. De nieuwe colorways zijn zowel voor vrouwen als voor mannen en worden rond april gereleased.

Wat maakt de Nike Epic React nou zo bijzonder?

De Nike Epic React hardloopschoen biedt een ongeëvenaard comfort tijdens je hele run. Het Nike React foam is responsief en toch licht, duurzaam en toch zacht. Dit samenspel van tegengestelde eigenschappen geeft je niet alleen het gevoel dat je vooruit gaat, maar maakt het hardlopen ook leuk. Nike React is ongelofelijk veerkrachtig. Wanneer je voet op de grond neerkomt, reageert het foam op de schok door terug te veren. Hoe meer energie je in je stappen steekt, hoe meer energie je terugkrijgt. Met React krijg je 13% meer energie terug dan met de vergelijkbare Nike Lunarlon demping.

Sommige releasedatums zijn nog niet bekend, houd dus goed onze releasekalender in de gaten! Klik hier om bij onze huidige Nike collectie te kijken.


Nike Epic React ‘Horizon’

Releasedatum: TBA
Prijs: €150,00
Colorway: Black/White-Hyper Crimson-White
Stylecode: AQ0070-601

Deze Nike Epic React Black/White-Hyper Crimson-White is exclusief voor heren verkrijgbaar en de Rust Pink/Hyper Crimson/Barely Rose/Rust Pink voor vrouwen. Dankzij een toned-down grey gradient verdwijnt de ene kleur op de toebox naar een andere op de hiel. Op de hiel zit een rood detail wat opvalt.

Nike Epic React

Nike Epic React ”Horizon”

Releasedatum: TBA
Prijs: €150,00
Colorway: Rust Pink/Hyper Crimson/Barely Rose/Rust Pink
Stylecode: AQ0070-601

Nike Epic React


Nike Epic React ‘Green Matcha’

Prijs: €150,00
Releasedatum: 19 april 2018
Colorway: Green/black/olive
Stylecode: AQ0070-300

Dit keer verschijnt de Nike Epic react ook in een Olive colorway. Deze versie van de runner heeft een all-Olive flyknit bovenwerk en beschikt over een donkergroene swoosh. De witte tussenzool zorgt voor een frisse look.

Nike Epic React

Nike Epic React ‘Cream’

Releasedatum: TBA
Prijs: €150,00
Colorway: Light Cream/Lemon Wash/White
Stylecode: AQ0070-201

Dit model beschikt over een all- White Cream colorway. De colorway zorgt voor een rustige, frisse look.

Nike Epic React

Nike Epic React ‘Pink Matcha’

Prijs: €150,00
Releasedatum: 19 april 2018
Colorway: Pink
Stylecode: AQ0070-600

De Nike Epic React komt ook in een Pink colorway! De all-Pink sneaker is perfect voor dames en makkelijk te combineren met verschillende outfits.