Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorways van de Golf Le Fleur Converse!

19 april 2018 13:05
Nieuwe colorways van de Golf Le Fleur Converse!

Er komen een nieuwe colorways van de Golf Le Fleur Converse! Tyler, The Creator is een Amerikaanse rapper en producer. Hij is vooral bekend als de leider en medeoprichter van de hiphop collectief Odd Future. Na de onvergetelijke show van Tyler, The Creator op Coachella heeft hij op zijn Instagram een sneak peak gegeven van de nieuwe colorway van de Golf Le Fleur. Ook zijn er andere beelden opgedoken van 3 andere Golf Le Fleur sneakers. De Golf Le Fleur Converse sneakers zijn dankzij hun kleurrijke colorway een doorslaand succes! En wij snappen waarom! Zijn deze Converse niet de allerleukste zomersneakers?!


Navy Golf Le Fleur

De nieuwe Golf Le Fleur heeft een marineblauwe colorway. Tyler’s handtekening, het bloemenlogo komt op de zijkant van de sneaker. Het bloem logo is door witte stiksels bevestigd en past goed bij de witte veters en zool. Op de tong zit het logo van Golf Le Fleur. De gehele sneaker is van suede. De witte middenzool maakt het ontwerp af. Hoewel er nog geen beelden zijn van de onderkant van de zool kunnen we er wel vanuit gaan dat ze zijn voorzien van een gedrukte bloem patroon, dit was namelijk bij de afgelopen Golf Le Fleur Converses releases ook zo.

Green Golf Le Fleur

Deze beelden van groen getinten Golf Le Fleur sneakers zijn nog maar een voorproefje! Zoals op de afbeelding te zien is, beschikt de linkersneaker over een paarse suede kleur. De stripes en het bloem logo is een groene kleur. De witte middenzool past goed bij de witte veters. De rechtersneakers heeft een volledige donkergroene kleur. De sneaker heeft  een creme middenzool. De witten stiksels zorgen voor extra details op de sneaker.

Black Golf Le Fleur

Deze beelden zijn al een tijdje geleden opgedoken. De sneaker heeft dankzij zijn witte stiksels een opvallende look. Het bloem logo zit aan de zijkant van de sneaker en is een van de belangrijkste dingen aan het design van de Golf Le Fleur.

De Golf Le Fleur Converse is ook vaak gespot op Revole & Coachella.

Er is nog geen officiële release datum of informatie over de prijs van deze nieuwe Navy Golf Le Fleur Converse. Houd goed onze pagina in de gaten voor meer informatie! Klik hier als je de afgelopen collectie van de Golf Le Fleur Converse wilt bekijken!