Skip to content
Newsfeed

Nieuwe colorways van de adidas SL 72 RS verschijnen binnenkort

12 december 2023 18:28
Nieuwe colorways van de adidas SL 72 RS verschijnen binnenkort

De adidas SL 72 RS verschijnt in vier nieuwe colorways; ‘Blue’, ‘Green’, ‘Utility Yellow’ en ‘Night Indigo’. De sneaker werd ruim 50 jaar geleden geïntroduceerd en heeft zijn retro uitstraling behouden. Het model dropt op 15 december 2023 in diverse colorways bij diverse retailers. Lees hier meer.

De adidas SL 72 werd zoals de naam al doet vermoeden geïntroduceerd in 1972. Het model werd ontworpen voor sportactiviteiten. Sinds de re-release van het model in 2019 is de sneaker terug van weggeweest. Ook verscheen de adidas SL 72 in 2023 in een samenwerking met Wales Bonner.

adidas SL 72
Foto’s 43einhalb
adidas SL 72

Na het grote succes van de Wales Bonner collab krijgt het model er nu vier colorways bij. De sneaker arriveert in de colorways ‘Blue’, ‘Green’, ‘Utility Yellow’ en de WMNS exclusive ‘Night Indigo’. Het model heeft een nauwe pasvorm. Het bovenwerk is van canvas. De leren en suède overlays geven de sneaker stevigheid.

Gouden details op de kraag geven de sneakers een chique uitstraling. Op de tong is een adidas label geplaatst, die een retro uitstraling heeft. Tot slot is het adidas logo ook op de middenzool te zien.

De adaidas SL 72 RS ‘Blue’, ‘Green’, ‘Utility Yellow’ en WMNS ‘Night Indigo’ droppen op 15 december 2023. Bekijk de beelden van de sneakers hieronder en mis de release niet! Houd de nieuwspagina in de gaten voor meer nieuwsberichten als deze.

adidas SL 72 RS
adidas SL 72 RS
adidas SL 72 RS
adidas SL 72 RS
adidas SL 72 RS
adidas SL 72 RS
adidas SL 72 RS
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date