Skip to content
Upcoming

Nieuwe Colorways Nike HyperAdapt 1.0!

23 februari 2018 11:46
Nieuwe Colorways Nike HyperAdapt 1.0!

Welkom in de toekomst van de sneakers!
De Nike HyperAdapt 1.0 is de eerste volledig functionele sportschoen die zich elektronisch aanpast aan de contouren van je voet met zelfstrikkende veters. En nu komt de Nike HyperAdapt in nieuwe colorways! Voor degene die niet bekend zijn met de Nike HyperAdapt, dit is niet zomaar een sneaker. Nike noemde de HyperAdapt bij de lancering van de sneaker een paar jaar geleden de eerste stap naar adaptive lacing. Dit is een techniek waarbij de schoenveters zich met een druk op de knop automatisch aanspannen. Een ander uniek kenmerk van deze sneakers is dat de pasvorm zich ook aanpast naarmate je langer loopt. Super chill natuurlijk, want je wilt dat je schoenen langere tijd lekker zitten. Dat deze sneakers naarmate de tijd verstrijkt alleen maar beter gaan zitten is top!

Nike had aangegeven dat er meer colorways van de Nike HyperAdapt 1.0 gingen komen in 2018, en ze houden zich aan hun beloften! De twee nieuwe colorways komen in wit en zwart. De futuristische sneakers beschikken over een nike logo op de tong. De Nike HyperAdapt 1.0 bevat innovatieve technologie zoals, accu’s, motoren en het licht dat aanwezig is in de tussenzool.

De Nike HyperAdapt 1.0 is de meest revolutionaire sneaker aller tijden, maar omdat ‘ie zo revolutionair is, is het gelijk ook de duurste Nike sneaker van dit moment. De schoen gaat je rond de 700 euro kosten! Maar, het grote voordeel is dan wel dat je je veters nooit meer hoeft te strikken. En wie wil dat nou niet? Stik jij liever zelf je veters? Klik dan hier.


Nike HyperAdapt 1.0

Prijs: €700,00
Color: Black/White
Stylecode: AH9389-011
Shoplink: Klik hier>>


Nike HyperAdapt 1.0

Prijs: €700,00
Color: Black/White
Stylecode: AH9389-011
Shoplink: Klik hier>>