Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorways adidas Yung 1

9 april 2018 15:03
Nieuwe colorways adidas Yung 1

Er gaan veel geruchten en speculaties rond om de retro-geïnspireerde adidas Yung 1 sinds het silhouet voor het eerst werd onthuld als onderdeel van de Adidas x Dragon Ball Z-collectie. Maar naarmate de release steeds dichterbij komt, verschijnt er steeds meer nieuws over de schoen en over nieuwe colorways.

Zoals de gloednieuwe “Hi-Res Orange”. Die heeft een bovenwerk bestaande uit feloranje, wit en blauw. Qua materiaal wordt er gebruik gemaakt van nubuck, mesh en suede. De middenzool bestaat uit twee kleuren: Sail en Tan. De buitenzool van de schoen bevat een zwart / rood kleurvlak. Er is alleen nog geen prijs bekend voor deze gloednieuwe Yung 1 colorway, maar ze worden in Europa verwacht in juni.

De langverwachte adidas Originals Yung 1 is nog niet eens uitgebracht en heeft al zijn eerste samenwerking op zak. Ontworpen door de enige echte Yeezy Mafia, zullen de Three Stripes samenwerken met high-end retailer WARDROBE NYC voor een luxe Yung 1 die is gemaakt van een combinatie van ademend mesh, eersteklas suède en duurzaam gum in de buitenzool. Deze komt in cleane en lichte kleuren. Er wordt namelijk alleen maar gebruikt gemaakt van wit en crème. Geïnspireerd door de adidas Falcon Dorf uit de late jaren ’90, met een nieuw vernieuwde zool, staat de limited edition WARDROBE NYC x adidas Originals Yung 1 gepland om te releasen in juni. Maar houd de releasekalender in de gaten voor de officiële releasedatum.


adidas Yung-1″Collegiate Navy”

Releasedatum: 21 juni 2018
Colorway: Chalk White/Core Black/Collegiate Navy
Stylecode: B37615
Storelist: Klik hier >>


adidas Yung 1 x WARDROBE NYC