Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorway van de Nike M2K Tekno

4 mei 2018 12:55
Nieuwe colorway van de Nike M2K Tekno

Na de eerste drie colorways van de Nike M2K Tekno komt naar verwachting ook wit/rood/blauw met  zwarte colorway. De sneaker werd voor het eerst gespot tijdens (het fashion brand) John Elliott’s herfst / winter 2018 modeshow.

De kledingontwerper John Elliott, die heeft een rood / wit / blauwe draai gegeven aan Nike’s nieuwste ‘dad sneakers’ voor zijn catwalkshow. In tegenstelling tot de drie colorways die eerder zijn gereleased, kiest John Elliott’s voor contrasterende kleurenpanelen die op de een of andere manier de het M2K model accentueren. De nieuwe colorway bevat rode panelen die samen een soort van driehoek vormen op de zijkanten. Op de hiel en de toe box zitten blauwe panelen. De tussenzool van de sneaker is wit en de outsole is zwart. Om de look af te maken zit er op de hiel een zwart glimmend, klein paneel.

Releasedatum

Een releasedatum voor de John Elliott x Nike M2K Tekno is er nog niet. Als je dit model echt tof vindt, en je van roze houdt kun je wel uitkijken naar 5 mei want dan zal de roze versie releasen! Klik hier om te zien waar je die kan scoren. Houd de releasekalender in de gaten voor updates over de nieuwe colorway van de M2K Tekno. Ondertussen kan je hieronder wel alvast wat foto’s bekijken.