Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorway opgedoken voor de Sacai x Nike Vaporwaffle

26 januari 2021 16:46
Nieuwe colorway opgedoken voor de Sacai x Nike Vaporwaffle

Dat de samenwerking tussen Sacai en Nike één van de beste sneaker releases van de afgelopen twee jaar heeft opgeleverd is niet onbekend. De Sacai Nike LD Waffle kwam uit in mei 2019 en zetten de sneaker wereld op zijn kop. In 2020 zagen we de release van de Sacai x Nike Vaporwaffle voorbij komen. Dit was het broertje van de LD Waffle en werd net zoals zijn voorganger buitengewoon goed ontvangen. Nu zijn er nieuwe beelden opgedoken van een black/gum colorway voor de Sacai Nike Vaporwaffle.

Zoals we weten van de Sacai Nike releases, zijn er delen op de sneaker dubbel toegevoegd. Dit gebeurde al op de LD Waffle en Sacai Blazer. Dit thema werd daarna doorgezet naar het Vaporwaffle model. Dit is nog nooit op deze manier op een sneaker gebruikt en maken de Sacai releases zo waanzinnig goed. Het is dus ook niet zo gek dat de Sacai x Nike LD Waffle in 2019, naast de Travis Scott Air Jordan 1, favoriet was bij vele.

Sacai x Nike Vaporwaffle Black/Gum

Zoals alle vorige releases beschikt deze colorway over een nylon base in plaats van mesh. Dit maakt de sneaker zo een stukje warmer tijdens de koude dagen. Over deze zwarte nylon basis zitten zwarte overlays van suède op de voorvoet en leer op de hak. De Swoosh is ook gemaakt van leer met een tweede Swoosh lichtjes daaronder. Nike Sacai branding is geplaatst op de hak en dubbele tong. Kijkend naar de dubbele zool is deze wederom zwart gemaakt met een gum outsole.

Er is helaas nog geen releasedatum bekend gemaakt voor de Sacai x Nike Vaporwaffle Black/Gum. Houd daarom onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van alle opkomende releases.


 sacai x nike vaporwaffle
 sacai x nike vaporwaffle
Images by leaked.sneaks