Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorway op Air Max 270 React voor dames

9 mei 2020 11:11
Nieuwe colorway op Air Max 270 React voor dames

Nike Air Max 270 gaat hard, ondanks dat het model vrij nieuw is heeft de sneaker al veel nieuwe colorways mogen ontvangen. Dit keer zijn ze weer terug en hebben ze ons weer opnieuw verrast met een heerlijke colorway, dit keer voor de dames! En we hoeven ook niet heel lang meer te wachten, ze beloven op zaterdag 16 mei 2020 te droppen bij Nike en Nike retailers, lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt om dit toffe paar te coppen.

De sneaker maakte zijn debuut in 2018, een vrij nieuw model dus. Dit gebeurde op 1 februari. De Nike Air Max 270 kreeg zijn naam, vanwege de 270 graden zichtbaarheid in de Air Unit rond de sneaker. Het paar was geïnspireerd op de Air Max 93 en de 180 sneaker. Het was de eerste Air Max sneaker die ontworpen werd voor meer lifestyle doeleinden dan hardlopen. Het was ook de hoogste Air Unit die tot nu toe ooit werd uitgebracht, die had namelijk een hoogte van 32 mm.

Nike Air Max 270 React ‘Light Artic Pink’ | CJ0620-600

De sneaker heeft een fruitige combinatie gekregen. Het bovenwerk heeft een soort doorschijnend materiaal gekregen, die je ook hebt gezien op de modellen React Element 87. Je kan hem redelijk vergelijken met de onlangs onthulde Oracle Aqua colorway. Deze colorway speelt met verschillende lichte kleuren.

Release info

Nog heel even wachten dus, dan belooft het paar al te droppen op zaterdag 16 mei bij Nike en Nike retailers voor de dames. Het paar zal verkrijgbaar zijn vanaf 160,- euro, om kans te maken moet je alleen wel wat vroeger je bed uit. 09:00 uur staan ze online. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Nike Air Max 270 React 'Light Arctic Pink'

CJ0620-600 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike