Skip to content
Newsfeed

Nieuwe colorway Nike Air Max 95 perfect voor ‘Earth Day’

27 februari 2022 21:00
Nieuwe colorway Nike Air Max 95 perfect voor ‘Earth Day’

Met Earth Day om de hoek, lijkt het erop dat Nike deze dag wilt gaan vieren met een nieuwe colorway voor de Air Max 95. De sneaker kleurt vol aardetinten en is duurzaam geproduceerd. Wat perfect aansluit op de Dag van de Aarde. Wanneer de schoen exact zal releasen is helaas nog niet bekend, wel wordt verwacht dat dit in de lente van 2022 zal zijn.

Op vrijdag 22 april 2022 is het Earth Day, een dag die volledig in het teken staat van de aarde. Het heeft als doel om de mens te laten realiseren wat ons consumentengedrag voor invloed heeft op de aarde. Er zijn verschillende details op de Air Max 95 te zien die deze dag vieren.

Zo zijn de kleuren bruin, geel en groen hierop geïnspireerd. In plaats van een Circular Design logo is er gebruik gemaakt van een bloem op de tong wat opnieuw verwijst naar een natuurlijk aspect.

De Air Max 95 heeft een mix van canvas, mesh en suède. Wat opvalt is dat er ook materiaal uit de natuur voor deze sneaker is gebruikt. De veters zijn namelijk gemaakt van hennep en zijn zo geweven dat het lijkt alsof ze van touw zijn.

Een colorway die staat voor de schoonheid van de natuur. Samen met de Air Max 95 en Nike vier jij Earth Day!

Helaas is er nog niet bekend op welke datum de sneaker zal uitkomen. Er wordt wel verwacht dat deze zal releasen in de lente van 2022. Hou voor updates over de Air Max 95 de release kalender in de gaten!

air max 95 earth day zijkant
air max 95 earth day bovenkant
air max 95 earth day achterkant
air max 95 earth day
air max 95 earth day onderkant
air max 95 earth day
air 95 earth day
air max 95 earth day detail