Skip to content
Upcoming

Nieuwe Beyoncé X Superstar heeft een opvallende zool

14 september 2020 16:17
Nieuwe Beyoncé X Superstar heeft een opvallende zool

De adidas Superstar bestaat alweer 50 jaar! Dat moet gevierd worden en dat doen ze, natuurlijk, met een nieuwe sneaker. Een uniek Beyoncé X adidas Superstar is het resultaat. De iconische Superstar heeft een nieuwe, opvallende platvorm zool. De bovenkant van de sneaker heeft Beyoncé wel met rust gelaten. De Beyoncé en adidas samenwerking, komt al deze maand!

In 2016 heeft Beyonce haar sportieve kleding merk IVY PARK opgericht. De naam IVY PARK is gebazeerd op de naam van haar dochter, Blue Ivy en Parkwood Park in Houston, waar Beyoncé vaak haar work-out deed. Haar merk werkte al eerder samen met adidas. Zo te zien, is deze samenwerking nog niet klaar. Beyoncé en adidas Superstar komen met deze nieuwe sneaker, speciaal voor de vijftigste verjaardag van de adidas Superstar.

BEYONCE X SUPERSTAR

Het bovenwerk van de Superstar is zoals we de klassieker kennen. Ook de colorway is trouw aan zijn originele style gebleven. Wel, is er een opvallende zool te zien bij deze samenwerking. Beyonce ging duidelijk voor iets nieuws. Een platform zool is in meerdere lagen opgebouwd. De midsole steekt uit rond om de sneaker. Aan de voorkant van de Superstar, loopt de uitstekende zool over in een punt. De onderste laag van de zool is wel hoe we het gewend zijn.

Reactie’s op de sneaker zijn nog niet allemaal positief. De reacties gaan vooral over de opvallende zool. Met namen het puntje aan de voorkant valt, nog, niet lekker bij de fans. Foto’s van de Beyoncé X Superstar zijn hier onder te bekijken. De release datum is al bekend. Op 18 september is de sneaker te krijgen via de adidas app. Er hangt een prijskaartje aan van €200.


Beyoncé X adidas Superstar Platform 'White'

FY7730 · Prijs vanaf €47,-

Naar alle aanbieders
Beyonce x Superstar
Beyonce x Superstar
Beyonce x Superstar
Beyonce x Superstar
Images by adidas