Skip to content
Upcoming

Nieuwe beelden van de Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 zijn opgedoken!

11 maart 2021 17:16
Nieuwe beelden van de Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 zijn opgedoken!

Vorige maand zagen we de Amerikaans rapper Travis Scott al casually een unreleased paar Air Jordan 1’s dragen. Doordat de rapper en Jordan al een aantal samenwerkingen achter de rug hebben, was het niet moeilijk om te bedenken dat deze sneakers ook een toekomstige release datum zouden krijgen. Nu zijn er nieuwe beelden gedeeld, die de details van de schoenen beter laten zien. Bekijk de beelden van de Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 hieronder.

Travis Scott x Jordan Brand

Travis Scott en Jordan Brand zijn zeker geen vreemden van elkaar. De rapper en het basketbalmerk hebben al een aantal succesvolle samenwerkingen achter de rug. Ook met Nike heeft de rapper een aantal collabs gehad, bijvoorbeeld op de Air Force 1. Elke samenwerking was mega populair en werd enorm snel uitverkocht. Daarnaast staan de paartjes nu voor honderden tot soms wel duizenden euro’s op resell-sites zoals StockX.

Travis Scott X Nike Air Max 270 React 'Cactus Trails'

CT2864-200 · Prijs vanaf €210,-

Naar alle aanbieders

Travis Scott X Air Force 1 Low 'Cactus'

CN2405-900 · Prijs vanaf €255,-

Naar alle aanbieders

Travis Scott X Air Jordan 1 'Cactus Jack'

CD4487-100 · Prijs vanaf €1.001,-

Naar alle aanbieders

Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1

Dit keer lijkt er een derde partij mee te doen aan de collab, namelijk: Fragment. Dit is een Japans fashionmerk, opgericht door Hiroshi Fujiwara. Op de eerste gedeelde beelden van de sneakers, leek de blauwe kleur precies op de Air Jordan 1 x Fragment die in 2014 uitkwam. Echter, de nieuwe foto’s laten zien dat de blauwe kleur waarschijnlijk wat lichter wordt.

Air Jordan 1
Oude versie via @ph__community
Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1
Nieuwe versie via @shockdrops.ioEen ander groot verschil dat op de nieuwe foto’s naar voren kwam, was dat er meer wit is gebruikt. Zo hebben bijvoorbeeld de laceguard en de toe een witte kleur gekregen. Daarnaast heeft de toebox dezelfde blauwe kleur gekregen als bijvoorbeeld de hak.

Jordan blue
Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1

Tenslotte valt nog op dat het logo van Fragment verplaatst is naar de achterkant van de schoen, op de hak. Ook is er het Cactus Jack logo van Travis Scott op de andere hak geplaatst. Doordat beide logo’s rondjes zijn, past de plaatsing op de verschillende hakken goed bij elkaar.

Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1
Cactus Jack
Images via Instagram @bananasoles

Het is nog even afwachten of dit de uiteindelijke versie van de Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 wordt. Blijf daarom de Sneakerjagers Blog en Sneakerjagers Releasekalender in de gaten houden om op de hoogte te blijven van deze èn andere samenwerkingen!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date