Skip to content
Newsfeed

Nieuwe beelden opgedoken van Prada x adidas Forum Low

25 oktober 2021 13:19
Nieuwe beelden opgedoken van Prada x adidas Forum Low

Er zijn nieuwe beelden van de Prada x adidas samenwerking opgedoken. Hierin krijgt de Forum Low een bijzondere make-over. Helaas is er nog geen releasedatum bekend.

Prada x adidas Forum Low

Een maand nadat rapper A$AP Rocky de eerste beelden van de Prada x adidas Forum Low deelde op 6 september 2021, hebben we nu gedetailleerde foto’s van het paar. Hierin was de rapper te zien met de sneaker, met de caption “PRA-DI-DAS”.

Op de nieuwe beelden van de Prada x adidas Forum Low is een all-white sneaker te zien. De Forum Low behoudt zijn klassieke look, maar heeft wel een aantal opvallende details gekregen. Het bovenwerk van het silhouet bestaat uit leer en ook de drie klassieke adidas strepen op het middenpaneel hebben een witte kleur gekregen. Het opvallendste detail, is de pocket op de upper.

Op de upper is een klein ritsbare pocket te zien. Hierop is het Prada embleem te zien. Ook op de tong is het Prada logo afgedrukt en op de middenzool zien we het adidas Trefoil logo. De kleur zilver komen terug in rits van de pouch en op het logo.

De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Houd onze releasekalender in de gaten om dit paartje niet uit het oog te verliezen. Vergeet ook niet onze Sneakerjagers app te downloaden en blijf up-to-date over de laatste sneaker releases.

Prada x adidas Forum Low
Prada x adidas Forum Low
Prada x adidas Forum Low
Prada x adidas Forum Low