Skip to content
Newsfeed

Nieuwe beelden Joe Freshgoods x New Balance 9060 ‘Inside Voices’

28 april 2022 13:19
Nieuwe beelden Joe Freshgoods x New Balance 9060 ‘Inside Voices’

Joe Freshgoods deelt nieuwe foto’s van zijn New Balance 9060 ‘Inside Voices’ collab. Begin 2022 werden de eerste beelden van deze collab gedeeld. De sneaker wordt volgens Freshgoods in de komende twee weken gereleased. Wanneer precies, is nog onbekend.

New Balance en Joe Freshgoods werken opnieuw samen en komen met de 9060 ‘Inside Voices’. De sneaker werd op 17 februari 2022 voor het eerste geteased en heeft nu meer gedetailleerde foto’s gekregen. De twee namen hebben in het verleden al verschillende sneakers uitgebracht en komen binnenkort ook met het ‘Conversations Amongst Us‘ pack.

De 9060 ‘Inside Voices’ heeft een kleurrijk design. De sneaker heeft een roze upper, deze is van mesh. De overlays kleuren beige en zijn van suède. Ook maakt een turquoise kleur zijn vertoning op de hiel, middenzool en tong. Op het middenpaneel is het N-logo gezet.

Op de hiel is ‘Inside Voices’ in krulletters gestikt. Dit geeft de sneaker een chique look. Het 9060 model van New Balance is, in vergelijking met de voorgaande sneakers uit de Freshgoods collabs, een relatief jong model. De chunky middenzool geeft de sneaker een unieke look.

De Joe Freshgoods x New Balance 9060 ‘Inside Voices’ komt volgens Joe in de komende twee weken uit. Houd de website van New Balance in de gaten en blijf up-to-date van deze collab.