Skip to content
Upcoming

Nieuwe Air Jordan MA-2 en kleding collectie voor vrouwen

28 januari 2021 17:44
Nieuwe Air Jordan MA-2 en kleding collectie voor vrouwen

Jordan Brand kondigt een nieuwe kleding collectie aan voor dames. De collectie is bedoeld voor de dagelijkse ritmes van het stadsleven. De Future Primal-kleding staat voor zelfverzekerde veelzijdigheid. In totaal bestaat de collectie uit 6 items. Ook zien we voor het eerst de nieuwe Air Jordan Max 200 sneaker.

De kleding stukken uit de Jordan Brand MA-2 collectie, promoten innovatieve pasvormen en maatverhoudingen. Onder anderen: een Utility Pants, Flight Suit, Bodysuit en een Lichtweight Jacket, die elk over kenmerkende Jordan Brand details beschikken. De kleding collectie komt in lichte roze tinten.

Air Jordan MA-2

Air Jordan MA-2

De Air Jordan MA-2 is een verdere ontwikkeling van de Jordan Max 200. Elk detail in de collectie, is aangepast voor dagelijks gebruik. De hiel en tong van de sneaker zijn wat verlengd voor een gemakkelijke instap, voor als je uit huis gaat. Terwijl een grip-vaste rubberen hielclip zorgt voor een snelle uitstap, wanneer je weer thuis komt. De Jordan sneaker beschikt over een beige/ créme kleurig bovenwerk, met suede details. De midsole beschikt over dezelfde kleuren als het bovenwerk. Zoals we gewend zijn van Air Max zien we ook hier de ‘Air Unit’, in dit keer een roze tint. De zool heeft een oranje kleur gekregen, wat overeenkomt met de kleding collectie.

Air Jordan MA-2

De kledingcollectie Future Primal komt uit op 14 februari 2021. De Air Jordan MA-2 lanceert 21 februari, met extra kleurvarianten die we in het voorjaar kunnen verwachten. De Jordan sneakers komen uit op de SNKRS app. Meer foto’s van de collectie zijn onder aan dit blog te vinden.

Houd de releasekalender in de gaten, zo mis je geen enkele release! Volg @sneakerjagers_wmns op Instagram voor extra sneaker en fashion content. Hier vind je ook releaser reminders, geruchten, outfit inspiratie en toffe win actie’s!

Air Jordan MA-2