Skip to content
Upcoming

Nieuwe Air Jordan 1 WMNS met mismatch kleuren

16 mei 2019 16:52
Nieuwe Air Jordan 1 WMNS met mismatch kleuren

Air Jordan lijkt zich dit jaar ook vooral op vrouwen te focussen. Na de release van bijvoorbeeld de Aleali May x Air Jordan 6 en de Air Jordan 4 “Hot Punch” komt er een nieuwe Air Jordan 1 exclusief voor dames. Er zijn namelijk foto’s verschenen van een nieuwe Air Jordan 1 WMNS met twee verschillende kleuren.

Twee unieke aspecten

De nieuwe Air Jordan 1 WMNS heeft twee unieke aspecten die we niet vaak zien op een Air Jordan 1. Laten we beginnen met de meest opvallende. Dat zijn namelijk de kleuren van de sneaker. De rechter sneaker heeft een munt/licht groene kleur, terwijl de linker sneaker een nude/roze kleur heeft. Wel heeft zowel de linker als rechter schoen zwarte details. Zo is de Swoosh zwart gekleurd net zoals het Air Jordan wings logo. Ook de outsole van beide sneakers is zwart gekleurd. De veters zijn ook zwart. De Nike branding op de tong is echter in dezelfde kleur als de kleur op het bovenwerk.

Het tweede aspect dat de sneaker uniek maakt is het materiaal. Het leer is namelijk geperforeerd en heeft hele kleine gaatjes in het bovenwerk. Wanneer je het bekijkt vanaf een afstand valt het niet tot nauwelijks op. Maar wanneer je de sneaker eens beter gaat bekijken zie je de kleine gaatjes op het bovenwerk.

De releasedatum

Over de releasedatum van de sneaker is nog niks bekend. Maar we hopen natuurlijk dat het niet te lang zal duren tot dat deze geweldige Air Jordan 1 WMNS uitkomt. Voor nu zullen we het nog moeten doen met de foto’s. Bekijk ze hieronder en laat ons weten wat je van de sneakers vindt.

Air Jordan 1 WMNS
Air Jordan 1 WMNS
Air Jordan 1 WMNS
Images by wavegod_thelegend