Skip to content
Watch

Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – Vato Gonzalez

19 april 2024 16:37
Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – Vato Gonzalez

Op vrijdag 19 april 2024 staat er weer een nieuwe aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show online op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Tommy Triggah en Tim Beumers gaan in gesprek met een bijzondere gast – in de aankomende show verwelkomen ze dj Vato Gonzalez.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Elke twee weken nemen Tim Beumers en Tommy Triggah je mee in de wereld van sneakers met hun podcast ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show’. Ze geven niet alleen updates over de nieuwste sneakerreleases, maar delen ook boeiende verhalen en achtergronden. En dat is nog niet alles; iedere aflevering nodigen ze een speciale gast uit om deel te nemen aan discussies en levendige gesprekken te voeren over alles wat met sneakers te maken heeft.

Beelden van Sneakerjagers

Vato Gonzalez

In de volgende aflevering schuift Vato Gonzalez aan tafel. Hij is een Nederlandse dj en producer, bekend als de grondlegger van ‘Dirty House’. Zijn muzikale avontuur begon in Spijkenisse, waar hij opgroeide met invloeden uit UK garage, hip hop en dancehall. Met zijn eerste ‘Dirty House’-mixtape in 2007 brak hij door en legde hij de basis voor zijn succes.

Met een rebelse instelling en een knap staaltje promotie en design, maakte Vato naam door zijn eigen feesten te organiseren. Zijn samenwerking met MC Tjen zorgde voor energieke optredens die de Nederlandse muziekscene op zijn kop zetten.

In 2010 werd zijn track ‘Badman Riddim’ een hit in het Verenigd Koninkrijk, wat zijn internationale status bevestigde. Vato blijft vernieuwen met projecten zoals ‘Bump & Grind’. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen boekingsbureau gehad.

Volgende aflevering

In de aankomende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show neemt Vato Gonzalez plaats aan de tafel om zijn unieke perspectief te delen.

De show wordt elke twee weken uitgezonden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Maar dat is niet alles; je kunt de show ook beluisteren als podcast op Spotify en iTunes.

De aflevering met Vato Gonzalez is nu te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Tune in en klik op de video hieronder om de aflevering te bekijken!

Als extraatje bespreken Tim en Tom ook de wekelijkse releases op het Sneakerjagers Instagram-account en zijn er snippets van de show te bekijken op het YouTube-kanaal.