Skip to content
Watch

Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – Saskia en Dian van Maha

22 maart 2024 16:00
Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – Saskia en Dian van Maha

Op vrijdag 22 maart 2024 staat er weer een nieuwe aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show online op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. In de show spreken Tommy Triggah en Tim Beumers elke aflevering met een nieuwe gast. In de volgende aflevering zijn Maha-oprichters Saskia van Hofwegen en Dian Iskandar te gast.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Tim Beumers en Tommy Triggah presenteren elke twee weken een gloednieuwe aflevering van ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show’. In de podcast brengen ze niet alleen het laatste nieuws over sneaker releases en gerelateerde onderwerpen, maar delen ze ook hun eigen verhalen. Dit doen ze niet alleen; elke aflevering verwelkomen ze een speciale gast in de studio.

Maha

In deze aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show zijn de oprichters van Maha, Saskia van Hofwegen en Dian Iskandar, te gast. In 2015 richtte het duo Maha (@maha_amsterdam) op, een winkel met de focus op sneakers en streetwear speciaal voor vrouwen.

Met merken als Stüssy, Grammaci, Danielle Cathari, Nike en vele anderen heeft de winkel zijn naam gevestigd in de Nederlandse streetwear- en sneakercultuur.

Naast het hebben van een uitgebreide collectie, focust de store zich ook op de community en doet dit met diverse activiteiten en (release) events. In het verleden heeft Maha samengewerkt met Yume Yume en momenteel maakt de store zich gereed voor de lancering van hun volgende adidas samenwerking (die alvast getoond wordt in de Tim & Tom Sneaker Show).

In de aflevering vertellen Saskia en Dian hoe de winkel Maha tot stand kwam, bespreken ze hun favoriete samenwerkingen en uiten ze hun mening over de term ‘pinkwashing’.

Volgende aflevering

De volgende aflevering met Tim, Tom, Saskia en Dian is nu te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en alle releases via de Grote Tim & Tom Sneaker Show.

De show wordt elke twee weken uitgezonden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Daarnaast is elke aflevering ook te beluisteren als podcast op Spotify en iTunes. De aflevering met Maha is nu te bekijken. Tune in!