Skip to content
Newsfeed

De Grote Tim & Tom Sneaker Show – Sneakerjagers Eindejaarsshow 2023

29 december 2023 16:00
De Grote Tim & Tom Sneaker Show – Sneakerjagers Eindejaarsshow 2023

De volgende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show staat online. In de Sneakerjagers Eindejaarsshow 2023 blikken Tim en Tom terug op afgelopen jaar. Dit doen ze niet alleen. In de volgende aflevering schuiven Mats en Lotte van Sneakerjagers aan. Samen met Tim en Tom blikken ze terug op een bewogen jaar en bespreken hun persoonlijke top releases, merken en collabs.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

De Grote Tim & Tom Sneaker Show wordt gehost door Sneakerjagers’ eigen duo, bestaande uit Tommy Triggah en Tim Beumers. Elke twee weken komt het duo met een nieuwe aflevering waarin ze het laatste nieuws uit de sneaker community bespreken. Van verwachte releases, tot aan persoonlijke ervaringen en anekdotes – alles in één show.

De Grote Tim en Tom Sneaker Show
Foto’s Sneakerjagers
De Grote Tim en Tom Sneaker Show

In de volgende aflevering neemt het duo het jaar 2023 onder de loep. Samen met Sneakerjagers’ eigen Mats en Lotte bespreken ze wat de opmerkelijkste trends waren van afgelopen jaar en welk merk de kroon spande.

Sneakerjagers Eindejaarsshow 2023

Het jaar 2023 is een bewogen jaar geweest op het gebied van sneakers. Nike herintroduceerde de Air Max 1 ‘Big Bubble’, bracht de Air Footscape terug en dropte het eerste Nike SB x Air Jordan 4 silhouet. Daar tegenover staat adidas, die afscheid nam van Kanye West en met de Originals lijn doorging – een zet dat zijn vruchten afwierp.

New Balance werkte samen met namen als Action Bronson, Stone Island, Palace en Aminé. En Salomon vestigde met samenwerkingen als JJJJound, Maison Margiela en Palace haar naam in de sneaker scene. Kortom, een bewogen jaar met veel unieke releases en gebeurtenissen. Sneakerjagers deed zelf onderzoek naar de releases die het meest spelen in de community. In de volgende aflevering zal Lotte deze voorleggen.

Daarnaast bespreekt iedereen zijn eigen persoonlijke top 5 releases, wordt er gekeken naar het beste merk van 2023 en wordt er alvast vooruitgeblikt naar wat er komend jaar gaat komen. Ook wordt er gekeken naar de Sneaker Of The Year volgens de Sneakerjagers’ community. Breng jouw stem uit in de Sneakerjagers app!

Volgende aflevering

De Grote Tim & Tom Sneaker Show – Sneakerjagers Eindejaarsshow 2023 is vanaf 29 december 2023 te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal. Daarnaast kun je de aflevering ook op het Sneakerjagers Spotify-account beluisteren.

Op het Instagram-account van Sneakerjagers (@sneakerjagers) vind je alvast enkele beelden uit de opkomende afleveringen!