Skip to content
Newsfeed

Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Warhead

10 november 2023 16:01
Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Warhead

De nieuwe aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show staat binnenkort online. Op 10 november 2023 is de volgende aflevering van het welbekende duo te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal. Deze week is Maarten Warning te gast, beter bekend als Warhead. Tune in!

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Elke twee weken komt Sneakerjagers eigen duo, bestaande uit Tommy Triggah en Tim Beumers, met een nieuwe aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show. In de show bespreekt het duo het laatste nieuws uit de sneakerwereld. Van verwachte releases, tot aan persoonlijke ervaringen en anekdotes – alles in één show. Het duo wordt elke aflevering vergezeld door een nieuwe gast.

De Grote Tim & Tom Show
Foto’s Sneakerjagers
De Grote Tim & Tom Show

Warhead

In de volgende aflevering is Maarten Warning aka Warhead (@warheadnl) te gast. Maarten is een echte kenner op het gebied van skate- en sneakercultuur. Sinds jongs af aan is Maarten al thuis in deze werelden. Zijn passie voor deze subculturen heeft hij vervolgens vertaald in zijn werk.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Maarten heeft een uitgebreid cv. Na verschillende schrijfopdrachten gedaan te hebben voor platformen als Hiphopinjesmoel, Skatestore, The Hundreds en Freshcotton, richtte hij zijn eigen magazine op: Noise Magazine. Het tijdschrift omarmde alle aspecten van de skatecultuur. Daarnaast was hij in 2006 ook medeoprichter van het legendarische sneakerplatform/forum, Lacebag.

De Grote Tim & Tom Show
De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Tegenwoordig is Maarten werkzaam bij adidas als Senior Product Manager Originals Classics, na langere tijd voor Reebok gewerkt te hebben. In de nieuwe aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show bespreken Tim, Tom en Maarten de huidige trends in de sneakercultuur.

Volgende aflevering

De Grote Tim & Tom Show

De volgende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show is vanaf 10 november 2023 te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal. Daarnaast kun je de aflevering ook op het Sneakerjagers Spotify-account beluisteren. Op het Instagram-account van Sneakerjagers (@sneakerjagers) vind je alvast enkele beelden uit de opkomende afleveringen!