Skip to content
Watch

Nieuwe aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Senio4k

18 augustus 2023 16:10
Nieuwe aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Senio4k

De Grote Tim & Tom Sneaker Show komt met een nieuwe aflevering. Op 18 augustus 2023 is de volgende aflevering te zien op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. In de show praten Tommy Triggah en Tim Beumers met verschillende gasten over opmerkelijke gebeurtenissen in de sneaker scene en delen persoonlijke verhalen. In de volgende aflevering is dj Senio4k te gast.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

In de Grote Tim & Tom Sneaker Show houden Tim en Tom je om de twee weken op de hoogte van de opkomende sneaker releases en delen ze hun ongezouten mening over het laatste nieuws uit de sneakerwereld.

Dit doen ze niet alleen, elke aflevering wordt er een gast verwelkomd. De gasten komen uit verschillende hoeken, maar delen ieder dezelfde passie, namelijk sneakers.

Senio4k

In de volgende aflevering is Senio4k (@senio4k) te gast. Senio is een Nederlandse presentator, YouTuber en muzikant. Daarnaast is hij ook actief op TikTok. Met meerdere series, waaronder ‘WATZEGTDAT’, ‘SENIO IN DE BUURT’en ‘FESTIVALTOUR’, is hij wekelijks op YouTube te zien. In zijn video’s spreekt hij mensen op straat en interviewt hij rappers en artiesten van Nederlandse bodem.

Beelden Sneakerjagers

In zijn nieuwe serie ‘AT FREDDY’S’ date hij met verschillende gasten. In de voorgaande afleveringen waren 8Mystique, Chavanté en Philly Moré al te gast. Met zijn enthousiasme en humor creëert Senio iedere aflevering een goede sfeer.

Daarnaast heeft Senio ook een grote passie voor fashion en sneakers. Hij is adviseur bij XPLCT Studios, een Nederlands modelabel, en heeft daarnaast een uitgebreide schoenenkast. In de podcast aflevering vertelt Senio over zijn collectie, bestaande uit onder andere de Air Jordan 4 en Air Force 1.

tim & tom

Volgende aflevering

In de volgende aflevering bespreken Tim en Tom samen met Senio4k het laatste nieuws uit de sneakerscene. De Grote Tim & Tom Sneaker Show is om de twee weken te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal en is daarnaast ook te beluisteren op Spotify en Itunes.

Daarnaast bespreken Tim en Tom ook de wekelijkse releases op het Sneakerjagers Instagram-account en zijn de snippets van de show te bekijken op het YouTube-kanaal.

De volgende aflevering is op 18 augustus 2023 om stipt 16:00 uur te zien op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Tune in!