Skip to content
Watch

Nieuwe aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Jonas Cozone

14 juli 2023 18:23
Nieuwe aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Jonas Cozone

Om de twee weken komt de Grote Tim & Tom Sneaker Show met een nieuwe aflevering. De nieuwste is op vrijdag 14 juli 2023 te beluisteren. In de show praten Tommy Triggah en Tim Beumers met verschillende gasten over opmerkelijke gebeurtenissen in de sneaker scene en delen zij persoonlijke verhalen met elkaar. In de volgende aflevering is illustrator Jonas Cozone te gast.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

De Grote Tim & Tom Sneaker Show komt met een nieuwe aflevering. In de show houden Tim en Tom je op de hoogte van de opkomende sneaker releases en delen ze hun ongezouten mening over het laatste nieuws uit de sneakerwereld. Dit doen ze niet alleen, elke aflevering wordt er een gast verwelkomd. De gasten komen uit verschillende hoeken, maar delen ieder dezelfde passie; sneakers.

Jonas Cozone

Jonas Cozone (@jonascozone) is een bekende naam in de sneaker scene. De Antwerpse illustrator staat bekend om zijn grafische prints waarin hij zijn diepe passie voor sneakers, met name de legendarische Nike Air Max-reeks, samen laat smelten. Hij heeft een unieke stijl ontwikkeld die zijn twee grootste liefdes harmonieus samenbrengt.

Jonas gaat op verschillende manieren te werk. Veel van zijn eerdere prints zijn met de hand getekend, maar tegenwoordig illustreert de Antwerpse illustrator ook veel digitaal. De werken zijn uniek in hun soort. In de prints komen met name honden en katten naar voren gekleed in streetwear en sneakers, met name de Air Max TN. Hij ziet zijn kunstwerken niet alleen als visuele uitingen, maar ook als een eerbetoon aan het culturele erfgoed en de artistieke invloed van de Air Max-serie.

Foto’s Sneakerjagers

Jonas is zelf ook groot sneakerliefhebber. In zijn sneakercollectie komt met name de Nike Air Max TN naar voren, evenals de Air Max 1 en Air Max 90. Naast een passie voor sneakers en tekenen, is Jonas ook groot fan van vintage streetwear kleding. In de volgende aflevering van De Grote Tim & Tom Sneaker Show vertelt hij meer over zijn passies en werkwijzen.

Volgende aflevering

In de volgende aflevering bespreken Tim en Tom samen met Jonas het laatste nieuws uit de sneakerscene. De Grote Tim & Tom Sneaker Show is om de twee weken te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal en is daarnaast ook te beluisteren op Spotify en Itunes.

Daarnaast bespreken Tim en Tom ook de wekelijkse releases op het Sneakerjagers Instagram-account en kun je snippets van de show bekijken op het YouTube-kanaal.

De volgende aflevering is te beluisteren op 14 juli 2023 om stipt 16:00 uur op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Tune in!