Skip to content
Newsfeed

Nieuwe aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast David Vunk

4 augustus 2023 18:00
Nieuwe aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast David Vunk

De Grote Tim & Tom Sneaker Show komt met een nieuwe aflevering. Op 4 augustus 2023 is de volgende aflevering te zien op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. In de show praten Tommy Triggah en Tim Beumers met verschillende gasten over opmerkelijke gebeurtenissen in de sneaker scene en delen persoonlijke verhalen. In de volgende aflevering is dj David Vunk te gast.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

In de Grote Tim & Tom Sneaker Show houden Tim en Tom je om de twee weken op de hoogte van de opkomende sneaker releases en delen hun ongezouten mening over het laatste nieuws uit de sneakerwereld. Dit doen ze niet alleen, elke aflevering wordt er een gast verwelkomd. De gasten komen uit verschillende hoeken, maar delen ieder dezelfde passie; sneakers.

David Vunk

In de volgende aflevering is David Vunk (@davidvunk) te gast. De Rotterdamse dj startte in de jaren 90 met draaien en is inmiddels uitgegroeid tot een van Nederlands’ bekendste dj’s. Vunk staat bekend om zijn eigen draaistijl waarin hij stijlen als electro, disco, techno en Chicago House moeiteloos aan elkaar scratched.

David Vunk
Beelden Sneakerjagers

Vunk is een welbekend gezicht in de muziekwereld. De dj heeft opgetreden op podia als Lowlands, Amsterdam Dance Event (ADE), Boiler Room, Berghain en Rock Werchter. Vunk’s enthousiaste manier van optreden maakt hem uniek in zijn soort, evenals zijn gekleurde nagels.

David Vunk

Naast draaien richtte Vunk in 2007 ook zijn eigen label op, genaamd Moustache Records. De dj heeft een grote passie voor sneakers en is geregeld te vinden in de WOEI store in Rotterdam. In de volgende aflevering van De Grote Tim & Tom Sneaker Show vertelt hij over zijn passies.

Volgende aflevering

In de volgende aflevering bespreken Tim en Tom samen met David het laatste nieuws uit de sneakerscene. De Grote Tim & Tom Sneaker Show is om de twee weken te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal en is daarnaast ook te beluisteren op Spotify en Itunes.

De Grote Tim en Tom Sneaker Show David Vunk

Daarnaast bespreken Tim en Tom ook de wekelijkse releases op het Sneakerjagers Instagram-account en kun je snippets van de show bekijken op het YouTube-kanaal.

De volgende aflevering is te beluisteren op 4 augustus 2023 om stipt 16:00 uur op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Tune in!